Don't Let Him In (2011)

geregisseerd door
Kelly Smithmet
Gordon Alexander,
Rhys Meredith en
Sophie LinfieldDe knappe, charmante en arrogante Tristan pikt Mandy op voor een spannende onenightstand. Hij wordt door haar uitgenodigd om samen met haar, haar broer Calvin en zijn vriendin Paige er een weekendje tussen uit te gaan naar een afgelegen gebied. Daar aangekomen horen ze verhalen over een seriemoordenaar die de 'Tree Surgeon (boomchirurg)' genoemd wordt. Deze moordenaar zaagt lichaamsdelen van zijn slachtoffers af en hangt deze op in een boom. Het duurt niet lang voor de groep een halfdode man aantreft en niet lang daarna blijkt dat de 'Tree Surgeon' dichterbij is dan ze denken.
[permalink] geplaatst op 25 mei 2011, 21:41 uur
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2011, 10:47 uurHmm, Britse horror... ben benieuwd!
1,0
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2011, 12:56 uurslecht geacteerd, totaal niet spannend. Een goedkope Bfilm. Jammer...
2,0
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2011, 18:50 uurNiet super slecht maar ook niet heel goed.
slecht geacteerd maar soms waren er wel leuke stukken erin.
2,5
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2011, 19:45 uurMeer een thriller op het randje van horror vind ik. Alles wordt veel meer gesuggereerd dan de poster laat vermoeden. Ik voeg me bij de mening van 606... er zaten enkele leuke stukken in, en door de korte speelduur heb ik me niet geërgerd. De psycho in afgelegen bossen is intussen al iedereen welbekend, waardoor van een verrassingseffect nauwelijks sprake is.
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2011, 22:09 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenMatige thriller; inderdaad zaten er stukken bij die echt spannend waren, maar het verhaal als geheel deed mij echt matig aan. 2 moordenaars op de 6 personen die in totaal in de film spelen is in werkelijkheid 'niet echt' realistisch, ondanks dat de één moest en de ander het als hobby heeft, was naar mijn mening een beetje too much in 1 film... De scenes waarin een overdaad aan speeksel was, vond ik echt schitterend!
1,5
[permalink] geplaatst op 8 augustus 2011, 12:39 uurslechte B-film met slechte acteurs.
de gore is wel aardig gedaan maar voor de rest is deze film bagger.
[permalink] geplaatst op 8 augustus 2011, 22:25 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenJammer.
Er komt de laatste tijd een hele stroom aan filmpjes die best goede ideetjes bezitten, maar er qua uitwerking niet helemaal uitkomen. Zo ook dit filmpje.
De twee onafhankelijke moordenaars is best een leuk gegeven, vooral omdat op een bepaald moment mooi als afscherming van de tweede dient.. Zo krijg je een aardig leuke twist voorgeschoteld, misschien niet compleet onvoorspelbaar maar wel een leuke.
Sommige scenes zijn goed in elkaar gestoken. Zoals het alleraardigste introtje waar de voice over mooi in de soundtrack opgaat. Illustratief voor de kwaliteit van de film is echter de daaropvolgende scene, die ruw een ander nummer ertegenaan gooit en iets later het wat belabberde acteerwerk van de acteurs etaleert.
Er had zoveel meer ingezeten. In afzonderlijke scenes komt het er wel uit, maar daartussen hangt er weer een onaangenaam semi-amateuristisch sfeertje. Het verpest de film, de goede ideetjes ten spijt.
1,5
[permalink] geplaatst op 9 augustus 2011, 14:27 uurInderdaad zonde. Klonk veelbelovend, maar de uitwerking viel tegen. Na dik 40 minuten realiseerde ik me dat er eigenlijk nog niets boeiends was gebeurd en dat het allemaal vrij traag voortkabbelde. Zusjelief, die overigens erg veel weg heeft van Miss Piggy van The Muppet Show, werkte inmiddels ook al flink op mijn zenuwen. Het werd er dus niet beter op.
Ik weet dat het psychologische aspect aanwezig is, maar helaas werkte het voor mij niet zo. Ik verwacht blijkbaar andere dingen van een dergelijke thriller, horror kan ik het niet echt noemen. Het voelt te amateuristisch aan om te kunnen boeien, het acteerwerk is niet om over naar huis te schrijven en de sfeer is niet sterk genoeg om de film te kunnen redden.
Naar het einde toe wordt het iets beter, maar nog steeds geen 'puntje-van-je-stoel' geval.
[permalink] geplaatst op 9 augustus 2011, 16:40 uurDe trailer ziet er niet veelbelovend uit, maar toch maakt het wel wel nieuwschierig.
1,5
[permalink] geplaatst op 11 augustus 2011, 2:11 uurhoopte iets zoals last house on the left, maar helaas. B film
2,0
[permalink] geplaatst op 20 augustus 2011, 15:45 uurNiet slecht maar zeker ook niet goed een leuk gegeven gaat toch de mist in vooral het zeer onsympathieke sfeertje doet de film niet goed laat staan het belachelijke einde...
1,5
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2011, 10:38 uurDit is zeker een B-film en niet de beste. Slechte acteerprestaties, en de film pakt nergens.
3,0
[permalink] geplaatst op 23 augustus 2011, 15:57 uurNormaal ben ik gek op engelse films, vanwege het normale acteren ipv het over-the-top gedoe in veel amerikaanse films, maar hier waren de acteerprestaties toch wel vrij slecht. Niet zo slecht als velen boven mij willen doen geloven, want ik heb veel slechtere acteerprestaties gezien, dus de score mag van mij best wat hoger.
het verhaal en het einde vind ik wel erg goed.
Het is geen horror, meer een thriller.
2,5
[permalink] geplaatst op 5 september 2011, 21:07 uureen slasher is ook horror, maar de titel suggereert een andere soort horror
[permalink] geplaatst op 14 september 2011, 17:17 uurEen hele slechte B film
0,5
[permalink] geplaatst op 19 september 2011, 10:59 uurSnap niet wat dat gekwijl en dat debiele gekrijs van die moordenaar toe moeten voegen aan de film?
Verder wordt er echt waardeloos geacteerd, door iedereen, is het verhaal matig, ontbreekt het aan spanning. Na Horizonica de slechtste 'horror' die ik ooit heb gezien. Kortom; lekker laten liggen in de videotheek deze C-film. Zonde van je geld.
2,0
[permalink] geplaatst op 28 november 2011, 12:30 uurSlecht acteerwerk, geen spanning, niks. De twist kan er mee door en de gore is ook nog wel oké, maar verder is de film niet om over naar huis te schrijven.
[permalink] geplaatst op 29 december 2011, 17:48 uurVerspilling van mijn tijd

Zeer slechte film
2,0
[permalink] geplaatst op 8 januari 2012, 14:33 uurZeer matige horrorfilm die amateuristisch overkomt. Het personage Tristan haalt je het bloed onder de nagels vandaan en het acteerwerk is tenenkrommend. De film is saai en wordt niet spannend, maar de korte speelduur maakt de film toch draaglijk. Een betere uitwerking was niet overbodig geweest. Laat ik maar zwijgen over het einde en de kansloze twist!
[permalink] geplaatst op 8 januari 2012, 14:34 uurWel een sfeervolle poster.
1,5
[permalink] geplaatst op 15 januari 2012, 14:01 uurHeel matig.Er zitten leuke stukjes in, maar de echte spanning ontbreekt. Daarnaast vond ik de film nogal voorspelbaar.
3,0
[permalink] geplaatst op 28 februari 2012, 15:21 uurRedelijke film, die meer naar thriller dan horror gaat.
Het acteerwerk van Paige vond ik goed, de rest behoorlijk matig.
Beetje een standaard filmpje over in de bossen (waar altijd alles afspeeld).. je kan het al voorspellen. Het was niet naar, voor een tussendoortje prima.
Film duurt net lang genoeg met 76 minuten, alhoewel op mijn blu-ray disc 72 minuten staat.
Het complete plaatje 3.0*
0,5
[permalink] geplaatst op 15 maart 2012, 12:33 uurOndanks een hele korte speelduur, toch een langdradige film. Het wil maar de gehele film niet op gang komen en er zitten teveel irritante personages in. Spanning is er ook al helemaal niet en van gore kan je ook niet teveel zeggen. En wat een waardeloos einde trouwens.
0,5
[permalink] geplaatst op 20 april 2012, 2:01 uurHeel erg saai. halve ster voor de moeite.
1,0
[permalink] geplaatst op 29 april 2012, 16:33 uurde filmposter is wel het enige wat positief is aan deze film.. hij is vreselijk voorspelbaar, acteren kunnen de spelers niet, eng word het nergens, dus in 1 woord.. bagger
[permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 8:37 uurcrappy