Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Bryan Larkin, Bob Cymbalski en Hugh Lambe
Gesproken taal: Engels en Russisch
Plot Skeleton Lake
"The Ambush Begins"
Na een brutale, deels mislukte bankoverval duiken zes gevaarlijke criminelen noodgedwongen onder in een schijnbaar verlaten huis aan de rand van een uitgestrekt bos. Hun ontsnappingsplan krijgt een onverwachte wending wanneer hun getaway-busje plots verdwenen blijkt. Hoe komen ze nu bij het vliegtuig dat hen in veiligheid moet brengen? Al snel blijkt echter dat het missen van hun buitenlandse vlucht de minste van hun kopzorgen is. De boshut die ze hebben ingepalmd, behoort immers toe aan de “jager” (Hugh Lambe), een psychopathische Vietnamveteraan. In zijn beschadigde brein is de oorlog nooit gestopt en moet iedereen die zijn bos betreedt, met de gevolgen leren leven... en sterven. Als het van hem afhangt, zo gruwelijk en langzaam mogelijk
The Hunter
Heather
Boyfriend
The stemrol
Tonypulp
Erg standaard verhaal (erg leuk) maar verder wordt er met deze trailer nog niet goed duidelijk of het 'horror' gedeelte wat voor zal stellen.
jarno1975 (moderator series)
De film is nog in post production, hoe kan je hem dan gezien hebben!
SYRLEYA
Wat een flut film zeg..
Gaat echt nergens over..
Ik dacht aan de verhaal lijn te lezen, oke wie weet, maar de film is ontzettend saai.
Weinig verassende effecten, je kan wel zien dat het een cheap budget film is.

mixmaster
nou ik ben blij dat ik hem gezien heb want ik heb er wel van genoten.
gewoon een goeie actie/thriller met een aantal leuke killscenes.
simpel verhaal maar de acteurs doen het aardig tot goed genoeg om er een leuke film van te maken.
ik heb wel slechtere gezien als deze , nogmaals...best leuk om een keer te zien.
snarfje5508
Uitermate zwak verhaaltje, slecht acteerwerk. Voor de momenten dat je het echt niet meer weet.
Raymondhvh
TheShadowking
Oke deze sla ik maar eventjes over na het lezen van de beoordelingen..
Beatboy
btw, van die cover klopt ook niks.
van jou bericht klopt ook niks je bent al sinds 14 okt 2008 lid.
RickStarMovie
droopman
Horror gedeelte valt wel mee, beetje nep-"saw"-achtig.
Verder goede boeiende film en opbouwende spanning.
Heist film met mislukte Rambo en Deer Hunter elementen een mix van alles wat maar het ziet er allemaal erg armoedig uit.
perceived
Matig.
Aktiethriller met wat gore. Samenraapsel van klassiekers in dit genre en niet al te best uitgevoerd. 4/10*
joey1973
Ik vond het een goed en origineel verhaal, jammer dat het acteerwerk niet altijd overtuigd.
casperspook
Aardige actie-thriller.
Het verhaal was boeiend en de spanning bleef aanwezig.
Heb zeker geen spijt dat ik hier tijd in heb gestoken
3 ⃰
schram101
Oef, wat slecht. Begin was nog redelijk maar film wel alsmaar slechter en slechter. Idioot verhaal, belachelijke personages en zo ongeloofwaardig als wat.
AmazingPP
Vreselijk acteerwerk, niet te geloven. Nee, niks voor mij. 0,5 *
Freddy K
Niet al te beste actie film, laten we het horror gedeelte maar gewoon vergeten.
Daan258
Ik was hem van plan te gaan kijken, maar door al de reactie's die hier staan is het volgens mij een behoorlijke tegevaller.
BTW we hebben de zelfde avatar Freddy K
edwin1205
zeer goede film die je moet zien het is zeker geen actie / horror maar actie thriller
Boxmeer
Dat mensen dit een goede/zeer goede film vinden begrijp ik niet. Er zijn niet veel films in dit genre die slechter dan dit kunnen zijn.
Op het begin zat ik nog met een redelijk positief gevoel naar deze film te kijken. En naar mate werd de film erger en erger. Wat was het acteer werk slecht. De "special effects" konden me ook niet echt overtuigen. Wel kreeg ik bijna medeleiden met de "baas" van de bank overvallers. Toch nog een beetje gevoel in de film gehad. Maar het einde sloeg alles en was rond uit slecht.
Als je net als ik deze film een kans wilt geven, kies aub een andere film uit. Het is erg zonde van je kostbare tijd.

‘Rooster’ is meer dan alleen humor: 'De kracht zit in de personages'

True crime-docu ‘En ven, en morder’ nu te zien op Netflix

Kijk nu op SkyShowtime: de geprezen serie 'Day of the Jackal' met Eddie Redmayne

Netflix neemt afscheid van populaire jaren 80-klassieker ‘Ghostbusters’

Death of a Gunfighter