Animalympics (1980)

geregisseerd door
Steven Lisbergermet de stemmen van
Billy Crystal,
Michael Fremer en
Gilda RadnerAnimalympics laat de olympische spelen zien alleen zijn de athleten deze keer dieren. Met o.a. Rene Fromage & Kit Mambo als marathon lopers en de Calamari Brothers als de snelste Bobslee-octopussen van Italie.
3,0
[permalink] geplaatst op 12 november 2002, 19:46 uurooit eens een keer gezien en ik moet zeggen dat ik em toen wel erg leuk vond.
2,5
[permalink] geplaatst op 12 november 2002, 19:48 uurI'll be damned

er zijn dus toch nog films die ik gezien heb maar nog niet op de site stonden
3,0
[permalink] geplaatst op 12 november 2002, 19:50 uur(Jordy springt een gat in de lucht)
3,0
[permalink] geplaatst op 12 november 2002, 20:05 uurWauw, dit vond ik echt geweldig vroeger!
2,5
[permalink] geplaatst op 12 november 2002, 22:28 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenGoed eh dat ik deze nog tegenkwam om toe te voegen.

Heb deze film ooit een keer op een rommelmarkt gekocht.
Moest erg hard lachen toen die schaatser een medaille krijgt en die gozer "neerkopt".
[permalink] geplaatst op 12 november 2002, 22:31 uurHey GerwinF,
heb je nog meer van deze? Ik wilde laatst Wind in de Wilgen toevoegen, maar kon niets geschikts vinden aan info en plaatjesmateriaal. Die komt ook een beetje uit de tijd dat Animalympics op TV komt, misschien ken je die ook wel

, met die pad!
[permalink] geplaatst op 13 november 2002, 17:14 uurHier idem dito EmDee!
Ik zou die titel ook graag willen weten!
Ik kan me iets herinneren met een gorilla, die keeper was en hangend aan de lat alle ballen uit het doel hield. Nostalgie met hoofdletter -N!

[permalink] geplaatst op 13 november 2002, 18:53 uur
[permalink] geplaatst op 13 november 2002, 18:59 uurZou kunnen, maar dan heb ik alleen het voetbal-gedeelte van de film gezien.
1,5
[permalink] geplaatst op 23 juni 2011, 3:32 uurWat een belachelijke tekenfilm is dit, volslagen idioot. Typisch 80, dat dan weer wel.
Nergens wordt gebruik gemaakt van het feit dat dieren de hoofdrol spelen. Het ontbreekt aan elke vorm van humor en ik vraag me af of de makers dit zo bedoelden. Op momenten verandert de film in een grote LSD-trip. Waarom dat zo is, is mij een raadsel. Mijn score is ook alleen maar voor in beperkte mate de muziek en een aantal scènes die wel lekker geanimeerd zijn.
1,5
[permalink] geplaatst op 23 juni 2011, 3:37 uur