The Infidel (2010)

geregisseerd door
Josh Appignanesimet
Omid Djalili,
Richard Schiff en
Archie PanjabiKomedie over Mahmud Nasir, een succesvolle Arabier die een zaak heeft in East End, Londen. Nasirs wereld komt compleet op z'n kop te staan als hij verneemt dat hij niet alleen geadopteerd blijkt te zijn, maar (veel erger) hij eigenlijk van Joodse komaf is! Mahmud raakt in een flinke identiteitscrisis.
0,5
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2010, 20:25 uurals een van de weinige volgens mij vind ik die hele vent geen hol aan
vind het maar een irritant mannetje.
de film zelf vond ik ook niet echt grappig
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2010, 21:39 uur
3,0
[permalink] geplaatst op 4 september 2010, 22:53 uurToch best wel lollig.
Natuurlijk zoals te verwachten valt een hoop stereotypen en wat rare bijplotjes zoals de 80's zanger en de extreme grootvader, maar toch wel vermakelijk, niet in de laatste plaats door de hoofdpersoon.
Grappige kerel.
3,0
[permalink] geplaatst op 5 september 2010, 9:49 uurOok het kleine, lieve dochtertje die de hele film vijandige Hamas-taal loopt uit te slaan is trouwens grappig.

[permalink] geplaatst op 10 oktober 2010, 18:42 uurIs dit komedie? Niet 1x hoeven te lachen. Verhaal is ook crap geen wonder dat er maar 8 mensen deze film beoordeeld hebben. Zonde van mijn tijd.
0,5
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2010, 21:32 uurmrron schreef:
en toch een 5 geven

[permalink] geplaatst op 20 oktober 2010, 21:53 uurStem verwijderd.
3,5
[permalink] geplaatst op 5 oktober 2011, 13:12 uurLeuke en originele comedy! Een paar keer toch wel dubbel gelegen van het lachen!
3,5
[permalink] geplaatst op 29 november 2011, 22:35 uurHet einde tijdens die lezing haalde het realisme nogal uit de film maar verder heb ik me zeer vermaakt met The Infidel.
Lekkere foute humor over zowel moslims als joden met een goed relativeringsvermogen.
Heb er erg om gelachen.
3,0
[permalink] geplaatst op 9 december 2011, 9:15 uurgeen dijenkletser wat mij betreft, maar leuk genoeg voor dire sterren.
2,0
[permalink] geplaatst op 24 januari 2012, 21:12 uurSympathiek filmpje, maar meer dan 2* kan ik er niet van maken....
3,5
[permalink] geplaatst op 4 maart 2012, 13:47 uurPrima film, niet een komedie waar je van de ene in de andere grap valt maar meer een film met veel komische momenten. Omid Djalili is erg leuk als man die ontdekt dat zijn hele identiteit niet overeen komt met zijn geboorte.
Wel weer een typisch sitcom geval dat de dikke vader des huizes een veel te mooie dunne vrouw heeft (King of Queens, dat vreselijke ding met Jim Belushi enz)
Verder veel leuke momenten en enkele momenten van enorme plaatsvervangende schaamte.
Fijne zondagfilm, misschien wel een beetje te vergelijken met Four Lions, maar dan iets meer familie georienteerd
3,0
[permalink] geplaatst op 12 maart 2012, 20:28 uurAardige komedie, niet echt meer dan dat.
2,0
[permalink] geplaatst op 6 mei 2012, 18:48 uurniks aan