Loverboy (1989)

geregisseerd door
Joan Micklin Silvermet
Patrick Dempsey,
Kate Jackson en
Robert GintyScholier Randy Bodek (Patrick Dempsey) krijgt een vakantiebaantje als pizzabezorger in Beverly Hills. Hij neemt zijn baan erg serieus en hij is niet te beroerd om eens wat extra service aan zijn klanten, voornamelijk beeldschone en rijke, maar verveelde en door hun man verwaarloosde dames, te verlenen. Wat echter begint met het behulpzaam zijn bij het dichtmaken van een rits, wordt al gauw een dagtaak van rozen uitdelen, een tango dansen, foto's maken, naar probleempjes luisteren, complimentjes geven en meer van dat soort zaken waar hij de dames een groot plezier mee kan doen. Dat de echtgenoten niet zo enthousiast zijn over deze goedbedoelde attenties, daar had hij nog niet aan gedacht.
[permalink] geplaatst op 21 oktober 2002, 16:33 uurZo gaat de nieuwe film van Crijns toch ook heten?
[permalink] geplaatst op 1 september 2003, 0:31 uurNaar mijn mening is dit de beste film ooit! Het is een pure weerspiegeling van de waarheid, ik zie veel overeenkomsten tussen mijn priveleven en deze film. Prachtige camera en acteerwerk. Erg goede grappen. Ik raad jullie deze film allemaal aan!
[permalink] geplaatst op 1 september 2003, 13:05 uurDiPietro schreef:
Jij bent ook een pizza-bezorger die tussendoor dames bevredigt?
[permalink] geplaatst op 3 september 2003, 20:16 uurDat was natuurlijk een grapje. Ik ben wel een pizzabezorger geweest, je maakt soms inderdaad wel bizarre dingen mee.
Het restaurant voor wie ik pizza's heb bezorgd heet Bella Italia te Amsterdam, ff reclame maken hier

het is namelijk van me oom.
Ik vond dit wel een leuke film om naar te kijken, heel erg
lachwekkend, maar zeker geen goede film. Amuserend, dat wel. Vooral het einde vond ik grappig met die Italiaan, de regisseur wist wel precies hoe hij ons belachelijk kon maken

1,5
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2004, 0:56 uurWat een prachtige film. Toen ik deze film zag op mijn 11e wist ik wat ik wilde gaan worden als ik een grote jongen was: pizzabezorger annex gigolo.
Tsja, daar zit ik dan, uitgezakte student met suffe bijbaan en vriendinnetjes die nooit terugbellen.
Jongensdromen...
4,5
[permalink] geplaatst op 16 februari 2005, 22:09 uurik vind dit een van zijn beste films een dike 8
2,5
[permalink] geplaatst op 23 februari 2005, 11:36 uurMet barbara carrera
3,5
[permalink] geplaatst op 11 juli 2006, 23:07 uurPatrick Dempsey ruled. Na meatballs 3 vind ik deze zijn beste film. Volgens mij hebben de makers van Deuce Biggalow Male Giggolo hier naar gekeken voor ze begonnen zijn met filmen.
goede film!
[permalink] geplaatst op 12 augustus 2006, 13:43 uurelvis schreef:
ik vind dit een van zijn beste films een dike 8
8?

Vind ik knap, het meeste wat je kan geven is toch echt 5 sterren

[permalink] geplaatst op 12 augustus 2006, 13:50 uur10:2 = 5* = Hoogst.
8:2 = 4*. Dank u

2,5
[permalink] geplaatst op 13 augustus 2006, 16:54 uurGrappig idee duurt te lang door en wordt flauw op den duur. Toch amusant. Let op de schoudervullingen in colberts voor mannen.

**1/2
5,0
[permalink] geplaatst op 27 maart 2008, 16:15 uurDeze film vind ik een beetje onderschat t.o. Can't by me love. Ik vind deze beter, zeker een paar keer gekeken ondanks wat flauwe grappen. Waar kan ik deze op DVD vinden?
5,0
[permalink] geplaatst op 27 maart 2008, 16:16 uurDunky schreef:
Deze film vind ik een beetje onderschat t.o.v. Can't by me love. Ik vind deze beter, zeker een paar keer gekeken ondanks wat flauwe grappen. Waar kan ik deze op DVD vinden?
1,5
[permalink] geplaatst op 14 maart 2009, 14:13 uurWat een "diepgaande" film.. NOT!
Verhaal = slecht
Acteerwerk = slecht
Humor = slecht
Camerawerk = erg matig
Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken.

3,0
[permalink] geplaatst op 14 maart 2009, 17:19 uurMisschien is het geen diepgaande film, maar echt specifiek slechte acteerprestaties heb ik zelf niet gezien. Kan je voorbeelden geven?
1,0
[permalink] geplaatst op 14 maart 2009, 18:32 uurHeb hem vanmiddag gezien, naja half kon mijn aandacht er niet egt bij houden * 1,0
2,0
[permalink] geplaatst op 23 maart 2009, 7:46 uurDit is zo'n typische jaren 80 film a la Breakfast Club, Can't boy me love etc. Ikzelf vind deze wel de minst goede film uit die tijd. Maar dat heeft met mijn persoonlijke voorkeur voor romantische tintjes in een film en die was hier natuurlijk niet echt te vinden.
Toch vond ik de film best wel grappig. De scene's waarin hij erachter komt wat voor werk hij eigenlijk aan het doen is en daar een lichte paniekaanval door krijgt, de scene waarin hij kennis maakt met Kirstey Alley en de vechtscene op het feest waren voor mij wel uitblinkers.
Beetje knullig was het acteerwerk en het verhaal wel, maar toch wel leuk om naar te kijken. Maar verwacht niks bijzonders van deze film. Gewoon wel geinig.