The Big Bang (2011)

Thrillergeregisseerd door
Tony Krantzmet
Antonio Banderas,
Sienna Guillory en
Sam ElliottNed Cruz is een privé-detective die op zoek is naar een vermiste stripper, maar wanneer Ned er achter komt dat iedereen die hij ondervraagd heeft dood gevonden is, wordt de zaak erg gecompliceerd. Zijn zoektocht brengt hem verder naar de woestijn van New Mexico waar hij een paar vreemde figuren ontmoet, zoals een geflipte Russische boxer, een paar ruziënde LAPD-agenten en een oude excentrieke miljardair, die onder andere op zoek is naar zijn mooie en veel jongere vrouw...
[permalink] geplaatst op 23 maart 2011, 17:20 uur
[permalink] geplaatst op 21 april 2011, 4:32 uuridd
3,5
[permalink] geplaatst op 28 april 2011, 14:27 uurVermakende film waar je niet al te veel van moet verwachten, maar die wel boeit tot het einde.
bobbydigital01
[permalink] geplaatst op 8 mei 2011, 9:32 uurIk vond er weinig aan,echt tegenvaller van banderas

1,5
[permalink] geplaatst op 21 mei 2011, 18:00 uurNa een half uur lag ik te pitten. Wat een saaie film zeg.
2,0
[permalink] geplaatst op 22 mei 2011, 13:45 uur2 Het kon mijn niet boeien
Veel bekende acteurs en dan zo film ( jammer )
De laatste 20 minuten heeft nog wat goedgemaakt
[permalink] geplaatst op 24 mei 2011, 1:31 uurTrailer is cool. De commentaren hierboven niet echt. Moet deze maar ff scoren.....
1,0
[permalink] geplaatst op 25 mei 2011, 0:41 uurHier en daar wel grappig, verder is het gewoon een slechte film.
2,5
[permalink] geplaatst op 30 mei 2011, 16:32 uurIk had met deze cast een betere film verwacht,
Het plot kon me niet echt interesseren en het acteerwerk viel tegen.
Sfeer en camerawerk maken het toch weer enigzins goed. 2.5
[permalink] geplaatst op 4 juni 2011, 0:39 uurjippie2010 schreef:
Ik had met deze cast een betere film verwacht,
Het plot kon me niet echt interesseren en het acteerwerk viel tegen.
Sfeer en camerawerk maken het toch weer enigzins goed. 2.5
Precies zoals ik er ook over dacht,.
0,5
[permalink] geplaatst op 9 juni 2011, 21:08 uurHeb hem na een half uurtje uit gezet......wat een fuck film zeg
[permalink] geplaatst op 12 juni 2011, 11:29 uurAntonio is shite hedentendagen. Alleen maar troep.
2,0
[permalink] geplaatst op 11 augustus 2011, 22:10 uurWazig...
Laatste 15 min waren nog het leukst. En die clou had ik al door vanaf het eerste moment daat Anton die brieven zit te lezen. Dat was te voorspelbaar, de rest te wazig.
koksan
[permalink] geplaatst op 20 november 2011, 17:50 uurVette film
[permalink] geplaatst op 26 december 2011, 14:00 uurik heb niet zoveel met antonio B dus kijk ik heb helemaal niet
3,0
[permalink] geplaatst op 30 december 2011, 13:01 uurIk vond het best wel meevallen... vermakelijke film met een aantal plotwendingen die niet erg verrassend zijn maar wel de film op dreef houden. Ook het betrekken van de LHC bij de film vond ik wel origineel.
[permalink] geplaatst op 24 februari 2012, 21:23 uurAardige film leuke twists
0,5
[permalink] geplaatst op 1 april 2012, 8:13 uurIk heb mijzelf geen enkel moment kunnen vermaken met/bij deze film en heb de film na 45 min. gestopt.
Zeer saai.
3,0
[permalink] geplaatst op 8 april 2012, 23:18 uurAardige film die soms vrij artistiek is gefilmd. Het acteren vind ik in het begin erg tegenvallen, later wordt het iets beter. Het verhaal kan ermee door maar is soms ook wel wat warrig. Ik moest er wel even inkomen maar uiteindelijk vond ik het toch wel een leuke film. Ik geef `m 3 sterren