132.157 gebruikers | 83.094 films | 30.172 regisseurs | 3.420.043 berichten | 4.772.431 stemmen

locatie: Films » Machete (2010) » Info

Actie / Misdaad
105 minuten

geregisseerd door Robert Rodriguez en Ethan Maniquis
met Danny Trejo, Jessica Alba en Robert De Niro

Machete (Danny Trejo) is een voormalig lid van de Mexicaanse Federale Politie die tegenwoordig leeggeklopt door de drugsbaas Torrez (Steven Seagal) over de straten van Texas zwerft. Schoorvoetend neemt hij een aanbod aan van spindoctor Benz (Jeff Fahey) om de corrupte senator McLaughlin (Robert De Niro) om te leggen. Bedrogen en met de kansen tegen hem gekeerd vlucht hij. Machete weet contact te leggen met Luz (Michelle Rodriguez), die als het hoofd van 'het Netwerk' veel connecties en wapens heeft. Daarnaast krijgt hij ook hulp van Padre (Cheech Marin), zijn 'heilige' broer. Ondertussen wordt hij achtervolgd door Sartana (Jessica Alba), een sexy ICE-agent die Machete als een kans ziet om hogerop te komen.

gebruiker
bericht

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 januari 2012, 13:24 uur
Karl van H. schreef:
Tegenvallende film, maar waar dat precies aan ligt zou ik niet kunnen zeggen, want Danny Trejo is een baas en de film zit vol met leuke vondsten (darmen! porno! priester!). Met name het - qua actie - teleurstellende eind, zeker in contrast met het gewoon vette begin, zorgt voor een ietwat vreemde nasmaak. Ook dat computergegenereerde bloed is een beetje 'n smet. Vermakelijk is het wel, maar als ik moet kiezen, ga ik toch veel liever voor Planet Terror.

Ik vind Planet Terror ook net wat beter, maar veel scheelt het voor mij niet. Allebei meesterlijke pulp-films!

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 januari 2012, 1:37 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Loved it. Trejo weer lekker bezig. Cheech marin heb ik ook weer van genoten. Eigenlijk vrijwel iedereen in de picture, vooral ook jef fahey, wat een rol en uitstraling...Ook leuk was De Niro's verwijzing naar de andere film "showtime" hahaha hoe hij het nu deed. Laughed my fucking balls off

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Machete (€ 12,89)
exclusief € 1,75 verzendkosten

Machete (€ 12,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Machete (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 februari 2012, 19:29 uur
Door de overdosis aan droge humor, en de over the top actie, is dit een leuke film om samen met een vriend te kijken! Alleen moet je deze film dan ook vooral om die redenen gaan kijken, want om het verhaal hoef je het niet te doen. Het verhaal is namelijk erg simpel, standaard, en voorspellend. 3*

kappeuter
(moderator)
2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2012, 12:34 uur

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2012, 23:45 uur
Toch een beetje teleurgesteld eigenlijk.