A Sister's Secret (2009)

geregisseerd door
Anthony Lefresnemet
Alexandra Paul,
Cynthia Preston en
Philip CraigJane's (Cynthia Preston) tweelingbroer Sean pleegt zelfmoord. Hij kon er niet tegen dat zijn vriendin Katherine (Alexandra Paul) hun relatie verbrak. Jane ziet zich genoodzaakt voor haar familie te zorgen evenals het wankelende bedrijf van haar vader. Met moeite lukt het haar overeind te blijven. Dit wordt nog veel erger wanneer zij voor het eerst sinds Sean's dood Katherine tegen het lijf loopt. Ze wil maar één ding, en dat is wraak.
[permalink] geplaatst op 10 mei 2009, 16:20 uurLijkt me echt zo'n (bitchy) film.

Ben benieuwd...... lijkt me best wel spannend.
1,5
[permalink] geplaatst op 10 mei 2009, 21:30 uurVerhaal gaat, te geacteerd, voorspellend. Ondanks dat blijft er toch nog iets van wat spanning heet.
* 1,5 voor de moeite
1,5
[permalink] geplaatst op 13 mei 2009, 10:39 uur13 in een dozijn.
Baywatch-actrice Paul speelt wederom in een verschrikkelijk voorspelbare en uiterst clichématige B-thriller die allesbehalve spannend wordt. Ook de acteerprestaties zijn niet best en soms zelfs lachwekkend.
Matig.
1,5
[permalink] geplaatst op 22 mei 2009, 21:43 uurvreselijk onnatuurlijke geacteerd en het verhaal is alles behalve spannend ..Ik vond er eigenlijk niks aan
1,5
[permalink] geplaatst op 25 mei 2009, 18:27 uurSlappe B-filmThriller over wraak op zus via list en bedrog, nergens spannend
2,0
[permalink] geplaatst op 23 augustus 2009, 23:24 uurInderdaad niet veel soeps. Had er meer van verwacht.
2,5
[permalink] geplaatst op 29 oktober 2009, 21:45 uurEen typisch vijf tv - filmpje, simpel wraakverhaal met inderdaad weinig spannende momenten. Goed voor een avondje door de week.
5/10
0,5
[permalink] geplaatst op 3 januari 2011, 14:40 uurSlecht geacteerd, geen spanning, echt de slechtste film die ik in tijden heb gezien.