132.202 gebruikers | 83.083 films | 30.189 regisseurs | 3.421.653 berichten | 4.775.181 stemmen

locatie: Films » Circle of Eight (2009) » Info

Thriller
83 minuten

geregisseerd door Stephen Cragg
met John Bishop, Austin Highsmith en Ryan Doom

Jessica trekt in een vliering op de achtste verdieping van een appartementencomplex in Los Angeles, genaamd 'The Dante'. De andere huurders lijken in het begin allemaal vriendelijk te zijn. Als ze echter getuige wordt van gruwelijke sterfgevallen moet ze een team vormen met haar buurman Evan om het moordmysterie op te lossen en zo ook haar eigen relatie met deze plaats te ontdekken.

gebruiker
bericht

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 februari 2010, 13:59 uur
Film begint aardig om langzaam ten onder te gaan aan het slechte scenario , het einde van de film is wel het belachelijkste wat ik lange tijd niet meer gezien heb.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 februari 2010, 17:50 uur
stinissen schreef:

Dan laat ik em lekker liggen, thanks

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 februari 2010, 2:00 uur
troep film moeite niet waard.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 maart 2010, 1:15 uur
De film vond ik wel oke.

Natuurlijk was het niet hoogstaand, maar ach voor n late avond op de bank.

De spanning wordt in mijn ogen goed opgebouwd. De gebeurtenissen zijn redelijk vreemd en op zich "onverklaarbaar". De andere bewoners zijn vooral vaag en ook niet echt charmant.

Gelukkig is de film niet al te lang, en mede daardoor zit er in mijn ogen een redelijke vaart in(ookal speelt de film af in een paar uur)

Toch is het einde niet echt wat je zegt, dit had ik verwacht, en in mijn ogen ook niet echt bevredigend.

Een prima film uit de koopjesbak, om te downloaden of evt te huren voor 'n habbekrats. Echter niets meer!

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 april 2010, 9:20 uur
Film met pseudo-diepgang (flashbacks van Austin Higsmith) is niet meer dan flinterdun. De film heeft de uitstraling van een TV-film terwijl de regisseur vermoedelijk het idee heeft zeer vernieuwend te zijn. Veel jatwerk, stukken lijken net op een videoclip. Grootste manco is echter het onbegrijpelijke scenario: waarom gedragen de medebewoners zich zo vreemd en dan nog onbegrijpelijke einde van de film...uiteindelijk zit je met een reeks onbeantwoorde vragen opgescheept. het overbrengen van je bedoelingen naar de kijker is geen kunst maar wel een vak en Stephen Cragg beheerst die niet. Wat mij betreft mag hij zich weer storten op de TV series.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 mei 2010, 16:09 uur
Een heleboel mysterie óm het mysterie waarvoor geen enkele expliciete verklaring wordt gegeven. Totaal ongeloofwaardig en onsamenhangend en met bovendien een een "einde" waarvan je tenen gaan krullen.....
Absoluut af te raden om daar je kostbare tijd aan te besteden.

* 0,5

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 november 2010, 9:47 uur
een flashback die iedereen gezien heeft en ook nog eens een kwart van de film inneemt is zonde tijd, ik zeg dat niet vaak, maar bij deze film wel.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 februari 2011, 9:45 uur
Zeer voorspelbaar verhaal waarin geen spanning te bespeuren is. Het slot is totaal een afknapper. Een film om snel te vergeten. 2/10