The Disappeared (2008)

geregisseerd door
Johnny Kevorkianmet
Harry Treadaway,
Greg Wise en
Tom FeltonMatthew Ryan's (Harry Treadaway) leven is verwoest na de verdwijning van zijn jongere broer, Tom. Matthew's vader had hem verlaten om naar Tom te zoeken en nu voelt Matthew zich verantwoordelijk. Zijn vader probeert zijn woede en schuld te weerhouden, maar de gemoederen beginnen zwaar op te lopen. Op een dag zoekt Matthew informatie door middel van een doos met krantenknipsels en videobanden over Tom's verdwijning.
[permalink] geplaatst op 2 april 2009, 10:02 uurLijkt me een interassante film.
[permalink] geplaatst op 20 november 2009, 21:00 uurWaarom is dit zo een slecht bekeken film? Ik ga hem eens kijken!
1,0
[permalink] geplaatst op 6 februari 2010, 23:05 uurDeze film is een stuk los zand. Het acteerwerk is niet overtuigend. Begrijp ook helemaal niet waarom dit een horrorfilm is. Hooguit een thriller.
3,0
[permalink] geplaatst op 9 februari 2010, 19:25 uurAbsoluut geen horror gewoon een thriller.
Verders verhaal heeft niet zoveel spanning.
Acteren was redelijk.
3,5
[permalink] geplaatst op 10 februari 2010, 14:40 uurbest wel een prima film en wel leuk om Tom Felton eens in een andere rol te zien dan Malfidus.
2,5
[permalink] geplaatst op 11 februari 2010, 20:32 uurAardige film. Redelijk acteerwerk en onderhoudend. Echter niet origineel en te voorspelbaar. Is overigens geen horror zoals gesteld door MM. Niet alleen de mening van MM's leden, maar wordt ook op de dvd als thriller aangemerkt.
2,5
[permalink] geplaatst op 18 februari 2010, 16:53 uursimpele thriller die niet al te veel voor stelt.
te weinig echte spannende momenten en soms gewoon saai.
acteewerk is redelijk en het verhaal te voorspelbaar.
1,5
[permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 16:16 uurHarry treadaway acteert hier heel erg goed, maat jammer dat ht verder zo n nietszeggende thriller is.
De film begint een beetje als een zoveelste white noise,om daarna te eindigen in een doorsnee occult thrillertje, wat helemaal niks meer van doen heeft met het begin van de film.
net wat hier boven al staat een simpele thriller.
Maar jonge acteur treadaway was een verassing voor me. hij speelt voortreffelijk en hoop nog meer van hem te zien.
3,5
[permalink] geplaatst op 15 april 2010, 12:50 uurBritse thriller over verwarde jongen wiens broertje vermist wordt, redelijk spannend en goed te volgen. Het sterke eerste deel van deze film was wat beter dan het tweede, het einde is vrij standaard.
3,0
[permalink] geplaatst op 25 april 2010, 17:17 uurIk vond de dader niet voorspelbaar maar het geheel is gewoon vrij saai en stoffig. Sterk geacteerd en met een verrassende ontknoping voor mij, maar geen film die zal blijven hangen.
3,5
[permalink] geplaatst op 4 mei 2010, 2:21 uurerg goeie film, zat beetje te twijfelen tussen een 4 en 3,5.
Waarom toch een 3,5, omdat het beetje het bekende verhaal is.
Acteer werk vond ik erg goed, vooral van ''Matthew''.
Raar dat deze film pas 29keer bekeken is hier.
2,5
[permalink] geplaatst op 14 juni 2010, 7:54 uurDeze film zal ik snel weer vergeten, voorspelbaarheid is troef hier. Een paar bijzondere momenten moeten de film dragen, voor de rest is het allemaal al velen malen beter gedaan.
2,0
[permalink] geplaatst op 1 augustus 2010, 20:58 uurErg tegenvallende film.
In het begin lijkt de film meerdere opties open te willen houden qua welke kant het op kan gaan maar uiteindelijk wordt geen enkele optie goed uitgewerkt en sukkelt de film naar een onlogisch en slap einde toe.
Jammer, ik had hier meer van verwacht.
[permalink] geplaatst op 14 september 2010, 23:01 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenKomt eerst wat verwarrend en cliché over, maar eindigt gelukkig niet in een compleet schizo-verhaal. Het einde is spannend en de twist goed bedacht. Ook enkele effectieve schrikmomenten in die kelders.
Doch is er ook een licht occult sfeertje in terug te vinden, gewoon om er wat meer het etiket "horror" op te plakken. Maar het geheel blijft vooral een thriller met afwisseling van soms saaie en dan weer spannende momenten.
Het totaalbeeld neigt naar de positieve kant.