Next Day Air (2009)

geregisseerd door
Benny Boommet
Lauren London,
Donald Faison en
Wood HarrisWaneer een UPS-medewerker een pakketje met zakjes cocaïne op het verkeerde adres aflevert krijgt het leven van de ontvangers een andere wending. Voordat ze het weten raken ze verwikkeld in een plot, waar de dealer zijn cocaïne terug wil en de werkelijke ontvangers graag hun gekochte spul wil ontvangen. Ondertussen proberen de mensen die het pakketje hebben gekregen geld te verdienen, door de coke te verkopen.
4,0
[permalink] geplaatst op 21 april 2010, 19:09 uurLeuke film heb mij hier best goed mee vermaakt en ik vind het jammer toen hij bij het einde was want vond het een pracht film!
Zeker het kijken waard
4,0
[permalink] geplaatst op 23 april 2010, 3:41 uurLeuke film. Heeft veel weg van lock stock and two smoking barrels maar dan de amerikaanse versie.
Zeker de moeite waard.
[permalink] geplaatst op 26 juni 2010, 17:14 uurde trailer is mooi en grappig deze film moet ik wel eens zien :O
2,5
[permalink] geplaatst op 21 juli 2010, 21:55 uuraardige film die wel lekker wegkijkt, had wel iets beter gekunt als er wat meer komise momenten inzouden zitten, en meer actie scenes zoals die in de laatste 10 minuten.
daarom geef ik em 2.5*
maar zeker geen slechte film toch wel een aanrader!
2,5
[permalink] geplaatst op 25 juli 2010, 9:09 uurKan er mee door. Geen super film maar wel vermakelijk om een keer te kijken
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2010, 9:58 uurXen0n schreef:
dit vind ik toch een belediging voor LS&TSB! Dit is wel een aardig filmpje met een hoofdrolspeler die nooit van zijn Scrubs imago af zal komen. Doordat je dit heel de tijd in je hoofd hebt kun je niet serieus naar de beste man luisteren, terwijl dat in deze film wel de bedoeling was...
Kan er dus mee door, maar verkeerde keuze hoofrolspeler.
Dit slaat nergens op. Omdat jij hem niet serieus kan nemen is het een verkeerde keuze en wat valt er serieus te nemen aan deze zijn rol?!
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2010, 10:07 uurArbil schreef:Xen0n schreef:
Er moet genoeg serieus te nemen zijn. De rol die hij invulde was geen komische rol, terwijl hij bij scrubs alleen gekke bekken trekt(zoals op de cover) en voor rare teksten zorgt. Wat in die serie goed aanslaat overigens. Maar in deze film proberen ze hem te passen in een serieuze misdaad-actie rol en met scrubs in mijn achterhoofd kan ik me niet inleven wanneer hij in de hoofdrol speelt van een niet-komedie.