Growing Op (2008)

geregisseerd door
Michael Melskimet
Steven Yaffee,
Wallace Langham en
Rosanna ArquetteQuinn Dawson is een tiener die opgroeit bij zijn ouders die marihuana verbouwen. Zijn hele leven is hij opgesloten geweest in zijn huis en zijn liefhebbende ouders geven hem dan ook thuis les, zodat hij niet naar school hoeft. Als Quinn ziet dat er nieuwe buren naast hem komen wonen, wordt hij stapelverliefd op Crystal. Dankzij haar, leert hij eindelijk zichzelf los te wrikken van zijn ouders, die hem altijd maar thuis houden en gaat hij voor het eerst naar een ''echte'' school.
3,5
[permalink] geplaatst op 18 februari 2009, 2:05 uurHeerlijke film om te kijken wanneer je niet wilt nadenken.... Verder neemt de film een 180 graden draai in het verhaal vlak voor het einde wat wel wat beter had mogen uitgewerkt worden... voor de rest prima film
3,5
[permalink] geplaatst op 23 februari 2009, 21:19 uurNou deels ben ik het ééns met wouser, maar toch moet je nog wel wat nadenken. Er zitten namelijk wat anarchistische ideen bij de ouders, vrij onschuldig maar vergt toch wat meer denkwerk dan bijvoorbeeld american pie, wat niet te vergelijken is met deze film overigens.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 maart 2009, 16:33 uuropzich wel leuke wegkijkfilm
4,0
[permalink] geplaatst op 24 september 2011, 23:25 uurleuke film! met een, voor mij althans, redelijk onverwachte wending