134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.630 berichten | 4.929.080 stemmen

The Man with Rain in His Shoes (1998)

Alternatieve titel: Twice Upon a Yesterday

Man with Rain in His Shoes, The (1998)
21 stemmen | gemiddelde 3,00
mijn stem:
alle leeftijden grof taalgebruikFrankrijk / Duitsland / Spanje / Verenigd Koninkrijk
Komedie / Drama
96 minuten

geregisseerd door María Ripoll
met Douglas Henshall, Lena Headey en Penélope Cruz

Victor (Douglas Henshall) is een acteur die samenwoont met Sylvia (Lena Headley), een psychologe, in Notting Hill. Hun relatie loopt slecht en nadat hij met andere vrouw naar bed is geweest, gooit ze hem eruit. Ze ontmoet iemand op de fitness-club, die alles is wat Victor niet is. En omdat ze hunkert naar liefde, trouwt ze met hem. Victors andere relatie houdt ook niet lang stand en hij wil Sylvia terug.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 september 2009, 12:57 uur
Nu bij de blokker met 4 andere films voor 5 euro.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 oktober 2009, 21:20 uur
Een prachtige film voor wie van onvervalste romantiek houdt. Alle acteurs presteren goed, maar Henshall draagt wel de film; ik vind hem persoonlijk zelfs beter dan Penelope Cruz. het verhaal weet je constant te boeien met allerlei omverwachte wendingen, en gebeurtenissen waar je nog lang over na kunt mijmeren, bijvoorbeeld waar die pianist in die bar nou precies voor staat.

en dan heb ik het nog niet over de sfeer in de film gehad. Mooie warme kleuren en plaatjes. nou ja... gewoon toppie.

gewoon een 5

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Man With Rain in His Shoes (€ 4,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Man With Rain in His Shoes (€ 4,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Man With Rain in His Shoes (€ 5,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 februari 2012, 19:30 uur
Het basisidee van de film komt mij alleszins bekend voor. De gedachte dat je het lot niet kunt tarten is wel meermaals gefilmd. In deze film vond ik de hoofdpersonages qua handelingen en denkwijze toch wel vaak vreemd. Ook de mysterieuze personages vond ik maar matig uitgewerkt.
Henshall overtuigde mij niet met zijn rol, daarentegen Headey wel. Cruz' personage ' had ook wel beter verdiend. Haar rol blijft eerder oppervlakkig. 5/10