134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.253 berichten | 4.930.186 stemmen

locatie: Films » Sabotage (1996) » Info

Actie / Thriller
99 minuten

geregisseerd door Tibor Takács
met Mark Dacascos, Carrie-Anne Moss en Graham Greene

Michael Bishop is de enige overlevende van een mislukte reddingsoperatie om gijzelaars te bevrijden uit handen van een groep terroristen in Bosnië. Twee jaar later heeft hij een baan als bodyguard. Tijdens zijn werk doodt een sluipschutter Michael's baas. Later wordt de mooie weduwe van zijn baas bijna slachtoffer van een sluipschutter, na dit incident ontslaat ze Bishop. Gebrand om de schutter te achterhalen, sluit hij een pact met Lou Castle, een vrouwelijke FBI-agent.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 oktober 2004, 16:31 uur
Ook met Carrie Ann "Trinity" Moss deze film.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 oktober 2004, 11:26 uur
Die in deze film behoorlijk beroerd acteert.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Sabotage (€ 4,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Sabotage (€ 4,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Sabotage (€ 5,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 januari 2006, 20:09 uur
flauwe film

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 januari 2007, 20:26 uur
Ik kon deze film zelfs nog volgen terwijl hij Russisch oversynchroniseert was (kon geen andere versie vinden toentertijd), dat zegt wel iets over het niveau.
Carrie-Anne Moss vond ik niet vreselijk beroert spelen, zij was beter dan de andere acteurs, vooral door haar geef ik de film 2 sterren, ze is een door mij hooggewaardeerde actrice. Het verhaal is redelijk standaard.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 juli 2007, 12:28 uur
MMh. Let maar niet op dat bericht boven me. Ik vond deze film in het begin een beetje flauw maar die 1,5 vond ik niet op zijn plaats passen dus geef ik hem een 2,5*