Sabotage (1996)

geregisseerd door
Tibor Takácsmet
Mark Dacascos,
Carrie-Anne Moss en
Graham GreeneMichael Bishop is de enige overlevende van een mislukte reddingsoperatie om gijzelaars te bevrijden uit handen van een groep terroristen in Bosnië. Twee jaar later heeft hij een baan als bodyguard. Tijdens zijn werk doodt een sluipschutter Michael's baas. Later wordt de mooie weduwe van zijn baas bijna slachtoffer van een sluipschutter, na dit incident ontslaat ze Bishop. Gebrand om de schutter te achterhalen, sluit hij een pact met Lou Castle, een vrouwelijke FBI-agent.
[permalink] geplaatst op 18 oktober 2004, 16:31 uurOok met Carrie Ann "Trinity" Moss deze film.
1,5
[permalink] geplaatst op 21 oktober 2004, 11:26 uurDie in deze film behoorlijk beroerd acteert.
2,5
[permalink] geplaatst op 10 januari 2006, 20:09 uurflauwe film
2,0
[permalink] geplaatst op 15 januari 2007, 20:26 uurIk kon deze film zelfs nog volgen terwijl hij Russisch oversynchroniseert was (kon geen andere versie vinden toentertijd), dat zegt wel iets over het niveau.
Carrie-Anne Moss vond ik niet vreselijk beroert spelen, zij was beter dan de andere acteurs, vooral door haar geef ik de film 2 sterren, ze is een door mij hooggewaardeerde actrice. Het verhaal is redelijk standaard.
2,5
[permalink] geplaatst op 27 juli 2007, 12:28 uurMMh. Let maar niet op dat bericht boven me. Ik vond deze film in het begin een beetje flauw maar die 1,5 vond ik niet op zijn plaats passen dus geef ik hem een 2,5*