134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.068 berichten | 4.929.776 stemmen

locatie: Films » Princess (2008) » Info

Fantasy / Romantiek
120 minuten

geregisseerd door Mark Rosman
met Kip Pardue, Nora Zehetner en Deborah Grover

De werkloze William (Kip Pardue) is zo betoverd door de excentrieke prinses Ithaca (Nora Zehetner) dat hij zijn laatste geld uitgeeft om een etentje met de prinses te winnen.

gebruiker
bericht

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2009, 15:13 uur
Mierzoet sprookje dat geschikt is voor de hele familie. De effecten zijn best leuk en sommige diertjes, beestjes monstertjes of hoe ze je ook wilt noemen zijn vertederend. En ja Nora Zehetner als Princess :)P *:)* _O_

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 augustus 2009, 17:18 uur
Redelijk onderhoudend. Leuk idee, maar het verhaal is veel te mager. De effecten zijn grotendeels ondermaats. Luchtig tussendoortje voor de familie, waarbij de kinderen meer zullen genieten dan de ouderen.

De film duurt overigens 85 minuten ipv de 120 minuten die hierboven staan.

2,5 *

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Elephant princess - Seizoen 1 deel 1 (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Elephant Princess - Seizoen 1 (Deel 1) (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Elephant princess - Seizoen 1 deel 1 (€ 15,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 september 2009, 21:59 uur
Heel leuk fantasy film!! :) ;)

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 oktober 2009, 22:30 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Te weinig fantasy wat my betreft, jammer dat je die mythische figuren niet langer en beter in beeld zag.

Ook het eind had ik uitgebreider willen zien.
Was het nieuwe meisje nu op de hoogte van al haar taken en krachten, gaan Ithaca en William nu als 'normale' mensen samen door in het leven?

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 mei 2010, 21:10 uur
Natuurlijk weer zo'n sprookje over een prinses die erg zoetjes is. De effecten waren oke. Het verhaal was magertjes en echt heel leuk vond ik deze film nou ook weer niet. Een 2,5.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 juni 2010, 22:15 uur
ik heb de film op film1 gezien en vond hem super. maar weet iemand waar ik de film kan kopen? dank je

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 juni 2010, 22:19 uur
Nog nooit van deze film gehoord. Maar wel leuk ik hou wel van een mierzoet filmpje over een prinses. Toch eens kijken dan :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 december 2010, 12:44 uur
Ik vind dit een slechte film, ook heel ongeloofwaardig. op de site staat dat de film 2 uur duurt. Eigenlijk duurt de film 90 minuten. Geen aanrader dus!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 april 2011, 19:37 uur
Fantasie verhaaltje was leuk en ook de vormgeving eromheen was goed.
Verder was het niet heel bijzonder en soms wat saai.
Acteren viel me ook erg mee.

2,5 ster

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2011, 18:01 uur
Nou ik weet niet goed wat ik van deze film moet zeggen. Ik heb geen spijt van het kijken ernaar, maar het is niet van hele hoge kwaliteit. De mannelijke hoofdrolspeler vond ik erg ongeloofwaardig. De andere acteurs waren wel goed en de special effects vielen me nog erg mee. Het verhaal is wat dun maar wel leuk verzonnen. Al met al is het wel leuk om deze film een keer te kijken!!!