134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.291 berichten | 4.930.254 stemmen

Joshikyôei Hanrangun (2007)

Alternatieve titels: The Girls Rebel Force of Competitive Swimmers, Attack Girls Swim Team vs the Unliving Dead, At...

Joshikyôei Hanrangun (2007)
13 stemmen | gemiddelde 2,00
mijn stem:
Volledige alternatieve titels: The Girls Rebel Force of Competitive Swimmers, Attack Girls Swim Team vs the Unliving Dead, Attack Girls' Swim Team Versus the Undead

Japan
Actie / Horror
78 minuten

geregisseerd door Kôji Kawano
met Mizuka Arai, Sasa Handa en Yuria Hidaka

Op een school voor meisjes, vraagt Aki aan Sayaka of ze het zwemteam wil komen versterken. Een mysterieus virus verspreidt zich echter door de school. Nadat Aki dit ontdekt en het aan iedereen wil vertellen, wordt ze gedood. Het zwemteam zet alles op alles om dit het hoofd te bieden en een gevecht aan te gaan.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juli 2008, 12:15 uur
Een kwalitatief slechte trailer van deze rechtstreeks op DVD uitgebrachte pulpfilm!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juli 2008, 12:57 uur
Lijkt me een heerlijk foute film.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 juli 2008, 17:16 uur
1,5 ster voor de lebische scene :)

Voor de rest een irritant slecht gemaakte low budget gore. (en er bestaan wel goed gemaakte low budgets!)

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juli 2008, 19:07 uur
The Girls Rebel Force of Competitive Swimmers is inderdaad een slechte film, maar ook hier geldt weer het cliché: zó slecht dat het gewoon goed is!

Het is allemaal zo bizar over de top dat ik af en toe een glimlach niet kon onderdrukken. Ook het feit dat de dames veelal met of zonder badpak rondliepen deed deze slechte film alleen maar goed.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 februari 2009, 17:18 uur
Voor de actie en de horror moet je deze niet echt kijken. Wel voor diegene die, zoals ik, graag van die Japanse schooluniformpjes zien met af en toe eens een onderbroekje dat komt piepen :D.
Ik wist op voorhand wat ik voorgeschoteld ging krijgen; een bagger B-horrorfilmpje gemaakt door een ex-pornoregisseur ofzo, en daar had ik vandaag wel goesting in.

Als het de bedoeling was een goede film voor te stellen, heeft hij wel zwaar gefaald, maar vanuit het standpunt dat het zo 'slecht' bedoeld was, vind ik het best wel een geslaagde film :).

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 februari 2009, 17:45 uur
Bacon schreef:

Zo slecht dat ik na 10 minuten naargeestig de ">>"-knop begon te zoeken. Een keer gevonden was de film in 3 minuten gedaan. ^O^ Stuurloze bende dit. Bagger.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 oktober 2009, 19:30 uur
Mmm, niveau van een hobbyfilmpje. De "hoofdrol" lijkt vergeven op borstmaat, de "gore" is zó nep dat een glimlach nauwelijks te onderdrukken valt.

Ik had een beetje gehoopt op een nieuwe goedfout-favoriet zoals bijvoorbeeld Machine Girl. De film is fout genoeg maar ondanks alle bloed en tieten is'ie gewoon niet onderhoudend genoeg helaas. Alleen voor de echte b-film die-hards.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2010, 22:26 uur
Het niveau van Tokyo Gore Police & The Machine Girl haalt deze film niet.
Eigenlijk best jammer, want het verhaal had wel de potentie om zo'n film te kunnen worden!
Gemiste kans van de makers :(

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 december 2010, 14:30 uur
Een film met zo'n titel weet meteen mijn aandacht te trekken. Zaten nog best wat leuke scenes in dus het is gelukkig geen grote mislukking geworden in mijn ogen.

De locatie is top. Een zwembad geldt natuurlijk als perfect excuus om de dames met of zonder badpak te laten rondscharrelen. Er zitten ook regelmatig wat lesbische scenes in en zelfs wat softporno. Er zijn in elk geval meer harde tepels te zien dan zwemtextiel. Leuk allemaal, maar hoe zit het met de gore?

Dat gaat wel. Het bloed is lekker over de top en weet te vermaken, terwijl ledematen overduidelijk van een etalagepop zijn gechopt. Ingewanden lijken dan weer op slierten die we rond deze tijd in de boom hebben hangen. Maar ik verwachtte ook niet meer op dit gebied. Jammer wel dat de film erg saai is geschoten en er vaak amateuristisch uitziet. Soundtrack kon me wel best bekoren.

Attack Girls' Swim Team vs. The Unliving Dead weet te vermaken, maar duurt net even iets te lang. Goedkope effecten, maar met plezier gemaakt. Voor de B-film liefhebber het proberen waard, maar hou de verwachtingen wel laag.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2011, 18:45 uur
Heerlijke sexploitation,

Simpel, 6 meisjes in een badpak, een badmester, en een dwarsfluit. Koude douches, blauwe plekken en injectienaalden. Heerlijk spacey sounddesign en oerlelijke effecten, iemand die een hoop gore verwacht zal dit filmpje misschien missen als kiespijn,maar voor een makkelijk kinky maandagmiddagje is dit in mijn ogen een zeer geslaagd filmpje.

Het lage budget spreekt dan ook voor zich, verwacht ook geen expliciete sexscenes want ook deze zijn in mijn ogen redelijk preuts, maakt ook niet uit, titties for everybody. Hoogstaand is het verder ook niet, gewoon heerlijk vermaak, man ik moet nodig op dwarsfluitles. _O^

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juni 2011, 13:38 uur
heeft hier iemand misschien een trailer van?

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juni 2011, 16:20 uur