134.899 gebruikers | 85.709 films | 31.046 regisseurs | 3.508.357 berichten | 4.930.406 stemmen

Creature of Darkness (2009)

Creature of Darkness (2009)
25 stemmen | gemiddelde 1,60
mijn stem:
Horror / Sciencefiction
90 minuten

geregisseerd door Mark Stouffer
met Dan White, Devon Sawa en Matthew Lawrence

Andrew wordt geplaagd door nachtmerries, in welke hij een vreselijke dood sterft dankzij een verwoestend monster. Een vriend overtuigt hem dat de enige manier om zijn angsten te confronteren is om ze in de ogen te zien. Wanneer ze een avontuurlijke groep uitnodigen voor een tocht door de duinen, met hun motoren, weet niemand dat ze worden geleid naar de plek en de tijd waar de nachtmerrie zich zal voltooien. Als de nacht valt, wordt die angstdroom werkelijkheid. Ze worden aangevallen door de Catcher, een getrainde en brutale verzamelaar van menselijke exemplaren voor buitenaardse wetenschap.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 mei 2009, 19:43 uur
9,6 op imdb wel 31 stemmen

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 maart 2010, 16:29 uur
Inmiddels aardig gezakt naar 6,4 met 82 stemmen.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 april 2010, 15:50 uur
Iemand heeft hier toch een 3.5 gegeven. Kan diegene zich misschien verwaardigen om er iets over te zeggen?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 april 2010, 17:14 uur
wat een waardeloze film na 10 minuten uitgezet.
acteerwerk/camerawerk superslecht, om over dat mens in een aliën pak maar niet te praten.

niet kijken dus.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 april 2010, 14:48 uur
ik zal het vrij binnenkort laten weten wat ik ervan vind, niet dat jullie er dan zeker van kunnen zijn dat ie goed of slecht is maar ik kijk de film vanavond en laat morgen weten wat ik er van vind

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 april 2010, 2:41 uur
Ik weet niet welke grapjas 9,6 punten geeft. Of beginnt het bij imdb bij 10 en loopt het dan af????
Sorry maar mijn de griezelfilm die ik met vrienden gemaakt heb 20 jaar geleden met veel ketchup was beter dan dit!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 april 2010, 12:56 uur
volgens sommige op imdb akteert het monster beter dan de cast...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 april 2010, 22:28 uur
hahaha misschien heeft 'tie op IMDB zo goed gescoord omdat ze al hun vrienden hebben laten stemmen. Deze film is absoluut niet de moeite waard. Lijkt eerder op een stelletje vrienden met een camera die zich verveelden. Barslecht.....

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 april 2010, 15:49 uur
ik heb gister naar dit niets zeggend flauw filmpje gekeken, en het is echt een waardeloos product. Het acteren is benedemaats het verhaal zelf heeft ook al niet veel om het lijf. 1 ster en waarvoor, tsja dat weet ik zelf niet.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 april 2010, 18:50 uur
Dat zulke troep nog gemaakt wordt / geaccepteerd. En met Devon Sawa nog wel, die uit de 1e Final Destination.. Pijnlijk.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juni 2010, 12:50 uur
Echt geweldig is dit allemaal niet, er komt weinig horror aan te pas, niet echt super. _O^

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 maart 2012, 9:59 uur
606 schreef:
9,6 op imdb wel 31 stemmen

dat is de cast die gestemd heeft:-)