Red Victoria (2008)

geregisseerd door
Tony Brownriggmet
Arianne Martin,
Miles Brennan en
Tony BrownriggJim is een schrijver. Hij heeft het de laatste tijd moeilijk, omdat hij zijn scripts niet kon verkopen. Zijn agent overtuigt hem om 'horror' te schrijven. Met tegenzin begint Jim te schrijven. Door zijn schrijven roept hij de dode Victoria weer tot leven.
[permalink] geplaatst op 21 februari 2009, 19:00 uurHmm, nog geen berichtjes, had gehoopt op wat recensies.
naja, dan zelf maar even binnenhalen.
1,0
[permalink] geplaatst op 23 februari 2009, 15:52 uurOp zich vind ik een B-Horror movie wel leuk, maar ik heb problemen als er te veel gekletst wordt om de dingen uit te leggen, het onnodig improviseren, kortom ze proberen te veel verhaal in een film te duwen, tja, sorry , maar dan val ik in slaap.
0,5
[permalink] geplaatst op 14 maart 2009, 8:59 uurB film ? ... amateurfilm zou ik zo zeggen
0,5
[permalink] geplaatst op 21 maart 2009, 18:31 uurVerschrikkelijk dit is zo slecht, ik kijk nog liever naar Piet Paulusma
1,5
[permalink] geplaatst op 19 september 2009, 5:11 uurTis eigenlijk meer een comedy dan een horrorfilm, maar er valt weinig te lachen...