Forever Strong (2008)

geregisseerd door
Ryan Littlemet
Sean Faris,
Gary Cole en
Penn BadgleyEen getalenteerde rugbyspeler verliest zijn positie als sterspeler, wanneer hij veroordeeld wordt tot een jeugddetentiecentrum. Hij komt daar terecht bij een rivaliserend rugbyteam en raakt steeds beter bevriend met zijn nieuwe teamleden. Dan krijgt hij echter te horen dat hij moet spelen tegen zijn oude, door zijn vader gecoachte team. En dat tijdens de finale van de Nationale Kampioenschappen.
[permalink] geplaatst op 6 maart 2008, 18:23 uurHij staat voor een dilemma wanneer hij hoort dat hij moet spelen tegen het door zijn vader gecoachte team, tijdens de Nationale Kampioenschappen.
Waarom is dit een dilemma?
[permalink] geplaatst op 29 april 2008, 22:43 uurrobin00787 schreef:(quote)
Waarom is dit een dilemma?
Zou jij tegen het team van je vader willen spelen op zo'n toernooi?
[permalink] geplaatst op 23 augustus 2008, 23:00 uurDe poster spreekt mij inderdaad ook aan, evenals de trailer. Ben benieuwd.
Trailer.
[permalink] geplaatst op 29 september 2008, 18:03 uurIk geloof dat deze in amerika al in de bios draait, hopelijk zal het gauw genoeg overwaaien..
[permalink] geplaatst op 29 november 2008, 11:55 uurimdb is erg positief
3,5
[permalink] geplaatst op 14 januari 2009, 21:48 uurHeeft er iemand al deze film gezien?
[permalink] geplaatst op 17 januari 2009, 22:04 uurZeer interessant
[permalink] geplaatst op 23 februari 2009, 19:16 uurWanneer komt deze film uit??
[permalink] geplaatst op 28 februari 2009, 23:12 uurWaarschijnlijk ergens in april pas op DVD.
1,0
[permalink] geplaatst op 26 april 2009, 23:59 uurAls rugbyliefhebber heb ik lang uit gekeken naar deze film waardoor de teleurstelling na het zien alleen maar groter is. De film heeft het niveau en de entertainmentwaarde van een verlengde days of our lives episode en gaat in een misselijkmakend tempo van cliche naar cliche. Stereotype film vol stereotype karakters, kortom een aanrader voor de liefhebber van het hallmark channel/family7 genre.
1,5
[permalink] geplaatst op 29 april 2009, 23:22 uurDas lang geleden dat ik zo'n enorme B film heb gezien !
3,0
[permalink] geplaatst op 21 oktober 2009, 1:36 uurIk vond het zeker een leuke film. Niet geweldig, maar echt wel leuk.
2,0
[permalink] geplaatst op 13 december 2009, 22:38 uurHet niveau is niet erg hoog. Voorspelbare film. Matig verhaal.
3,5
[permalink] geplaatst op 15 december 2009, 18:58 uurZeer vermakelijk sport drama dat lekker weg kijkt.
3,0
[permalink] geplaatst op 17 mei 2011, 2:58 uurEen film die leuk is om een keer te kijken voor je gaat slapen o.i.d.
Maar verder niet echt een film om voor een 2e keer te bekijken.
2,5
[permalink] geplaatst op 3 juli 2011, 12:42 uurElk cliche uit sportfilms wordt uit de kast gehaald om deze rugbyfilm vol te kunnen stoppen met een stichtelijke Christelijke moraal. De jonge acteurs zijn niet van een denderend hoog niveau, maar hebben wel de sex-appeal voor de doelgroep van tieners. Eigenlijk is de denderende montage van de matches het enige wat de middelmaat enigszins overstijgt en de boel nog in een zekere vaart houdt.