Love Lies Bleeding (2008)

146 stemmen | gemiddelde 3,08

Actie /
Drama94 minuten
geregisseerd door
Keith Samplesmet
Brian Geraghty,
Jenna Dewan en
Christian SlaterEen jong, hardwerkend koppeltje struikelt over een doos met 'zwart' geld na een vuurgevecht in hun appartementsgebouw. In de hoop een beter leven te kunnen leiden slaan zij op de vlucht met het geld, zich daardoor de woede op de hals halend van een corrupte DEA-agent, die voor niets ter wereld zijn geld wil kwijtraken. Daardoor wekt hij de nieuwsgierigheid van een detective op, die graag te weten zou komen wat er werkelijk aan de hand is.
3,5
[permalink] geplaatst op 4 december 2008, 22:11 uurGoede film..
2,0
[permalink] geplaatst op 10 juni 2009, 15:27 uurlol wat een clichematige film was dit zeg. Zoals Schiedammer al zei... hier zijn er al zoveel van gemaakt. Dat maakt ook dat deze film compleet niet opvalt.
En zag ik dat nou goed daar tijdens die schietscene in dat kleine kamertje? was dat nou ketchup aan die lip van die kerel?

Het tekent de kwaliteit van de film.
Een tegenvaller

3,5
[permalink] geplaatst op 20 juni 2009, 0:27 uurVond het een goede film, alleen het einde had
beter gekund.
3,0
[permalink] geplaatst op 17 augustus 2009, 20:03 uurAardige film. Goed verhaal maar helaas hier en daar een paar gaten.
2,0
[permalink] geplaatst op 18 november 2009, 22:39 uurEr zijn films die er gewoon zijn om te zijn, zoals Love Lies Bleeding: 2.00 (2.20)
Films die in de absolute anonimiteit bivakkeren, zoals Love Lies Bleeding, kenmerken zich doorgaans door met name de basisbeginselen van het begrip film niet uit het oog te verliezen. Een gemotiveerde cast, een regisseur die oog heeft voor de opbouw van het verhaal en eenvoudige, doch doeltreffende opnamelocaties zijn dan ook de ingrediënten die bij een dergelijke prent thuishoren. Het eerste punt heeft Samples binnen met de cast die over het algemeen zeker niet teleurstelt, maar vervolgens gaat Samples zelf de fout in. Het plot zit veel te onsamenhangend in elkaar, is onvoldoende in balans, kent een weinig opvallend slotakkoord, staat bol van de ongeloofwaardigheden en voegen de overwegend kleurloze opnamelocaties niets aan de film toe. Je hebt anoniem en je hebt anoniem, Love Lies Bleeding is geen van beide.
4,0
[permalink] geplaatst op 18 januari 2010, 7:25 uurGoed om naar te kijken. Heb me geen moment verveeld
[permalink] geplaatst op 5 maart 2010, 17:57 uurEen heel goede film!
3,0
[permalink] geplaatst op 15 juli 2010, 0:58 uurWat een flut einde, voor een overigens vermakelijke film.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 november 2010, 10:09 uurOnderhoudende misdaadfilm met spannende actie- en schietscènes, psychopatische politie en goedspelende acteurs. Jammer dat het verhaal zo rammelt.
2,5
[permalink] geplaatst op 27 juni 2011, 23:51 uurRedelijke film. Zeker geen aanrader.