Assassination of a High School President (2008)

97 stemmen | gemiddelde 2,65
Komedie /
Misdaad93 minuten
geregisseerd door
Brett Simonmet
Mischa Barton,
Bruce Willis en
Reece ThompsonEen ambitieuze journalist wordt ingehuurd door het populairste meisje van haar school (Mischa Barton) om erachter te komen wie er toetsen heeft gestolen uit de kluis. Maar door dit op te lossen komt er een veel groter mysterie boven water.
[permalink] geplaatst op 7 mei 2008, 18:15 uurDeze film schijnt best aardig beoordeeld te zijn op de festivals waar hij gedraaid heeft.
Eerst de trailer maar eens afwachten.
Kevin13
[permalink] geplaatst op 8 juni 2008, 12:31 uurkijk er in elk geval naar uit, nieuwe film met Bruce Willis !
Hankieh
[permalink] geplaatst op 10 januari 2009, 20:17 uurKan nog niet echt een trailer vinden

[permalink] geplaatst op 30 juni 2009, 22:01 uur
3,5
[permalink] geplaatst op 4 oktober 2009, 13:34 uurwel lachen, beetje voorspelbaar, bruce willes speelt koning. oja en lekkere wijven natuurlijk

, altijd een pluspunt
3,0
[permalink] geplaatst op 5 oktober 2009, 17:15 uurEen film noir-achtige comedy, waarbij de cynische/sarcastische dialogen too many waren. Te veel vh goeie, zodat deze komedie - wat mij betreft - niet uit de verf kan komen. Wat dan ook resulteert in te weinig echt grappige momenten:
***
2,0
[permalink] geplaatst op 7 oktober 2009, 14:26 uurniet zo veel aan, highschool gedoe voor pubers.
2,5
[permalink] geplaatst op 7 oktober 2009, 23:48 uurHighschool met een whodunnit-plot. Leuk voor sommigen, maar mij boeide het niet en na half uurtje werd ik echt moe van het kijken naar deze film. Niet zo goed als de imdb-ratings je doet denken..
3,0
[permalink] geplaatst op 9 oktober 2009, 22:40 uurGoede film. Het is wel meer drama dan komedie. Ik heb geen enkel keer moeten lachen. Verhaal was goed. Zo wat andere rol voor Bruce Willis. Mischa Barton vond ik goed spelen. Half weg de film wist ik wel al ongeveer hoe het ging aflopen.
1,0
[permalink] geplaatst op 11 oktober 2009, 13:14 uurWaarom staat er hier op Moviemeter als genre aanduiding komedie? De film is exact 0,0 komedie. Drama zou passender zijn.
Met drama omschrijf ik overigens ook meteen deze film. Wat een doodsaaie, oninteressante film is dit geworden zeg. Ik kan alleen de prima bijdrage van Bruce Willis noemen (die overigens veel meer screentijd had moeten krijgen!) maar verder was dit enorm vervelend. Er gebeurde weinig en wat gebeurde was echt niet boeiend.
Verder kan ik ook weinig over de film vertellen behalve dat je hem dus niet moet gaan kijken. Laat je niet in de maling nemen als je denkt dat dit een lachfilm met Bruce Willis zou zijn.
2,0
[permalink] geplaatst op 11 oktober 2009, 15:03 uurweinig gelachen
[permalink] geplaatst op 18 oktober 2009, 19:15 uur
3,5
[permalink] geplaatst op 1 november 2009, 18:56 uurBruce willis was hilarisch, regie was verder goed, camerawerk etc. Geheel had toch ietsje gewaagder gemoger naar mijn idee.
Mischa barton is een lekker wijf en niet meer dan dat. Hoofdrol was wel ok.
3,5
[permalink] geplaatst op 2 november 2009, 23:15 uureen komedie zonder lachen. maar toch genoten van deze film..
[permalink] geplaatst op 20 januari 2010, 0:15 uurIk heb net even de trailer bekeken en het lijkt me wel een leuke film om naar te kijken. Bruce Willis heeft vele hit films op zijn naam staan dus ik denk dat dit een aardige film is.
3,0
[permalink] geplaatst op 6 mei 2010, 14:11 uurik snao niet dat mensen niet kunnen lachen om deze film, ik heb juist krom gelegen.
2,5
[permalink] geplaatst op 16 juni 2010, 11:50 uurIk vond de film prima weg kijken. Heb me redelijk vermaakt. Ik vond het acteerwerk niet zo denderend. Ik heb ook niet echt hoeven lachen maar had me wel prima vermaakt
4,0
[permalink] geplaatst op 14 juli 2010, 14:20 uurerg leuke who-done-it.
Acteerwerk is soms een beetje over the top, maar ach, da kan de film wel hebben. en er zitten een aantal erg grappige scenes in. zoals eppy al zegt, ik heb ook krom gelegen.
aanrader
3,5
[permalink] geplaatst op 11 augustus 2010, 20:56 uurFilm met lekkere, over the top momenten. Daar kan ik wel van genieten. Bruce Willis speelt een mooie ex-militair die op geheel eigen wijze de High School runt.
De nerdie hoofdrolspeler wordt aan alle kanten belachelijk gemaakt, maar wordt uiteindelijk toch opgenomen in een groep vol gekken.
Het verhaal is ook best leuk, al moet je het allemaal met een korreltje zout nemen natuurlijk. De film duurt ook anderhalf uur, en dat is precies genoeg.
2,5
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2010, 18:12 uurRedelijke film, niet doorsnee dat maakte het prima te kijken.
Mooie dames!
Jammer van Willis, hij was absoluut niet in zijn element, de rol past niet bij hem.
Al met al een vermakelijke film met leuke plotwendingen maar niet goed genoeg om uit te blinken.
1,0
[permalink] geplaatst op 12 juni 2011, 17:56 uurRedelijke flopper de flop, ben blij dat hij gedaan was.