134.889 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.807 berichten | 4.929.360 stemmen

August Underground's Penance (2007)

August Underground's Penance (2007)
12 stemmen | gemiddelde 1,87
mijn stem:
Horror
84 minuten

geregisseerd door Fred Vogel
met Cristie Whiles, Fred Vogel en Shelby Vogel

Twee psychopaten martelen en moorden er op los, en alles wordt vastgelegd op video. Hun "home-video" bevat alles wat ze met hun slachtoffers doen, en jij bent getuige!

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2008, 13:53 uur
Net als de vorige delen pure poep. De effecten zijn echt verbluffend goed. Niet normaal meer. Je weet dat het nep is, maar anders had je de film direct aangegeven.

Voor de rest heel erg saai. Het is niet leuk om zonder verhaal of motief naar zogenaamde amateurcamerabeelden te kijken. Ik vraag me ook af wie zich wil lenen voor deze reeks om slachtoffer te spelen. Of de moordenaar...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 augustus 2008, 0:00 uur
Waar haal je deze dan?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 augustus 2008, 8:36 uur
Chainsawvideo.nl heeft 'em.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 augustus 2008, 15:54 uur
thx!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 juni 2009, 21:52 uur
hij keek wel aardig weg, hij doet wel goedkoop aan, veel makkelijke scenes zonder verhaal. wel leuke gore effecten

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juli 2009, 5:02 uur
Zeer ziek dit. Walgelijke shit.
De makers hiervan kunnen echt niet helemaal normaal zijn.
ik heb zelfs een beetje mijn twijfels bij bepaalde scénes. Sommige lijken gewoon serieus echt niet geacteerd, maar lijken serieuze martelingen en misbruik. 't komt me een beetje té echt over dit. Er gebeuren rare dingen op de wereld. Het is niet uit te sluiten dat deze film 't product is van een paar gestoorden.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 augustus 2009, 21:55 uur
En Fred Vogel weet maar geen blijf met zijn euhmm... creativiteit ? Hahahahahahahahaha...
De derde alweer in de rij van deze reeks 'faux-snuff films'. BIJNA een succesvolle franchise Fred !

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 september 2009, 18:13 uur
Ben niet bekend met de films maar ken de verhalen. De heer Vogel heeft recentelijk wat nieuwe films uitgebracht en ik dacht laat ik toch eens het eerste half uur van dit product kijken. Maar het probleem hiermee is dat het allemaal gewoon nergens over gaat. Alles is nogal stompzinnig en slaat nergens op en ja dan is er natuurlijk nog het geweld. Maar ook dat is oninteressant omdat de context waarin het gebeurt gewoonweg niets om het lijf heeft. Mensen die van Gore en geweld houden vinden dit misschien prachtig maar ik zou een beetje verhaal en een wat minder wiebelende camera toch liever hebben. Voor mijn gevoel kan ik dit dan ook nauwelijks als film omschrijven. Het is me allemaal veel te goedkoop.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 21:57 uur
Dit is te echt en te ranzig om aan te zien.
Is geen horror meer te noemen.
Dat dit mensen zijn geweest die het echt gedaan hebben, het idee alleen al.

1 ster

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 september 2010, 13:45 uur
FillumGek schreef:

Mja..heb deze films niet helemaal gezien, maar wel clips en verhalen gelezen en ik kan je zeggen... : ik zou dolgraag in dit soort sjit willen spelen. Vooral als slachtoffer. :')

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 oktober 2010, 14:55 uur
:Y Inderdaad. Ik kom er net achter dat dit hele genre bestaat en ik vind het maar wat onaantrekkelijk klinken om te kijken, maar erin spelen lijkt me briljant juist :D.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 oktober 2010, 5:53 uur
Dit is wat je krijgt als je een stel gestoorde imbecielen een film laat maken. Las op internet dat mensen het niet konden uitzitten en wou it in al mijn koppigheid maar eens proberen. Probeert alles om maar te shockeren, tegen elke prijs, maar ik vond het maar belachelijk en heb behoorlijk medelijden met de makers hiervan.

Niet eens vuilnisbakwaardig.. Hoe dit soort crap nou uitgebracht mag worden...
Ik schaam me dat ik me ooit tot dit niveau verlaagd heb.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 december 2010, 23:31 uur
Blijft pover.

De goreste van de drie met in tegenstelling tot het eerste deel vooral de nadruk op de slachtingen. Maar het blijven maar kleine scènes tussen een hele boel alledaagse home video die door de extreem waggelende beelden moeite kost om te blijven kijken.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 december 2011, 22:17 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
De film bevat best veel geweld en extreme beelden maar de meest indrukwekkende en schokkende scene (wel niet origineel want het is vrijwel compleet gejat van Henry: Portrait of a Serial Killer) uit de films is als de twee psychopaten het huis binnendringen en het complete gezin afslachten. Zo wordt de vader al snel met een hamer uitgeschakeld, wordt de moeder bewusteloos geslagen en min of meer verkracht (hoewel de psychopaat hem niet omhoog kreeg) en wordt de dochter die naar beneden komt om te kijken wat er aan de hand is na hevige strubbelingen gewurgd. Die hele scene was behoorlijk ziek maar tevens ook zeer indrukwekkend en het duurde ook ruim 10-15 minuten.

Wat ook behoorlijk ziek was, was de scene waarbij de psychopaat de buik van een zwangere vrouw opensnijdt en de foetus eruit haalt.

De film oogt trouwens zeer realistisch en zelfs de meest zieke dingen (behoorlijk veel) die worden uitgehaald ogen realistisch. Dat maakt deze film ook behoorlijk sterk maar ook beangstigend want het oogt allemaal echt.