134.889 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.774 berichten | 4.929.304 stemmen

The Ten Commandments (2007)

Alternatieve titel: De Tien Geboden

Ten Commandments, The (2007)
3 stemmen | gemiddelde 2,16
mijn stem:
Animatie
88 minuten

geregisseerd door Bill Boyce en John Stronach
met de stemmen van Ben Kingsley, Christian Slater en Alfred Molina

We krijgen het levensverhaal van Mozes te zien in de tijd dat de Joden de slaven van de Egyptenaren waren. We zien hoe hij opgroeit als geadopteerde zoon van de Farao tot aan de bevrijder van zijn volk.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 november 2007, 20:23 uur
Ik lag plat van het lachen bij het zien van de trailer. Lijkt een slappe remake van het geniale The Prince Of Egypt.
Zulke slechte computer animatie heb je sinds de jaren '80 niet gezien! Low budget crap waar mensen zoals Ben Kingsley en Alfred Molina hun talent mee verspillen.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 november 2007, 22:57 uur
Angrod_Pallanén schreef:

Lijkt me eerder een animatieremake van deze film, die op zichzelf al weer een remake is van deze film (van dezelfde regisseur), wat dan uiteraard weer een verfilming was van een zeer bekend Bijbelverhaal. Zo origineel was The Prince of Egypt op zichzelf ook al niet dus.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Ten Commandments (1956) (€ 15,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Ten Commandments (1956) (€ 15,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Ten Commandments (1956) (€ 16,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

veron35
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 november 2007, 13:58 uur
1.5 op imdb... Niet echt veel belovends.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 januari 2008, 19:30 uur
Whahahaha! Die trailer! Ziet er niet uit... Lijkt wel een in-game engine van een verouderd computerspel.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 februari 2008, 14:11 uur
Angrod_Pallanén schreef:
Daar sluit ik mij bij aan ;)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 februari 2009, 14:41 uur
Zeer leuke animatie film over het verhaal van de Ten Commandments. Erg knap gedaan, het lijkt net echt.