134.889 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.761 berichten | 4.929.293 stemmen

locatie: Films » Still Smokin (1983) » Info

Komedie
91 minuten

geregisseerd door Tommy Chong
met Tommy Chong, Cheech Marin en Hans van in't Veld

Cheech en Chong zijn uitgenodigd voor een festival in Amsterdam. Al snel worden Cheech en Chong voor Burt Reynolds en Dolly Parton aangezien. De film volgt Cheech en Chong in een rondtocht door Amsterdam en in hun hotel, terwijl ze nog steeds niet van de joints af kunnen blijven.

gebruiker

Still Smoking (€ 7,29)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Still Smoking (€ 7,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 augustus 2002, 20:05 uur
No I'm not Burt Reynolds man, I'm Cheech man!

Donkey-smell :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 augustus 2002, 2:41 uur
denkt imdb anders over

Die hebben het wel vaker mis. Kijk naar de poster en zoek de logica van de titel. Wat is nu Still Smokin'?
Het is net als bij Cheech & Chong's Next movie. Cheech & Chong Still Smokin' is een logischer vervolg, vind je zelf ook niet?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 augustus 2002, 14:39 uur
Volgens mij noteerd IMDb uitsluitend de titel zoals die in de film zelf verschijnt, en niet zoals die op posters staat.

Maar ik vind ook dat de "banden" met IMDb wat dit soort zaken betreft best wat losser mogen worden gelaten... :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 augustus 2002, 15:20 uur

Zeker als je weet dat de imdb gewoon aanhoudt wat het aan input krijgt. En die input is vaak genoeg niet kloppend.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 januari 2004, 22:49 uur
Still good Sh*t

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 juni 2004, 13:39 uur
Vond deze eigelijk helemaal niet leuk. Viel dus behoorlijk tegen, cker wanneer je je helemaal kapot hebt gelachen bij Cheech and Chong's Up In Smoke.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juli 2005, 10:51 uur
Kan humor nog lager zinken dan dit? Zelfs Robert Altman's desastreuze Popeye is briljant vergeleken met dit. Heb 'm met heel veel doorspoelen kunnen kijken, maar met moeite. Het leek me leuk om Carol van Herwijnen te zien in z'n jonge jaren, maar zelfs dat viel tegen. Lager kan helaas niet. 0,5*

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juli 2005, 11:10 uur
Brilliante C&C film. Je moet er natuurlijk wel knoepertje stoned voor zijn, maar dan zijn de sketches van dope-a-thon en Chicks with guns en vooral de scene met de spacecake op de woonboot hillarisch. 4*

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juli 2005, 9:43 uur
Reinbo schreef:
Brilliante C&C film.

Pardon?! Is een film zonder einde briljant met alleen maar onsamenhangende stukjes die een kind van 3 ook nog wel kan bedenken?

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juli 2005, 10:05 uur
JA, als je knoepertje stoned bent wel :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juli 2005, 17:26 uur
Heerlijke stoner komedie met een leuk beeld van Amsterdam, veel goede grappen en hilarische rollen van Tommy Chong en Cheech Marin. 3,5*

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2005, 19:43 uur
Haha deze film is echt goed, klinkt raar maar ik geef er zo een 5* voor, aangezien ik mij geen minuut verveeld heb en ik hem graag delen over en over kijk :)

james.dean
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 oktober 2005, 23:31 uur
Echt de slechtste Cheech&Chong film, het begint al met het domme NLvolkje dat niet weet wie Burt Reynolds en Dolly Parton zijn.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 juni 2006, 21:03 uur
james.dean schreef:
Echt de slechtste Cheech&Chong film

Corsican Brothers niet gezien?

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 april 2009, 2:49 uur
Met een erg jonge Kees Prins viel me op.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 oktober 2009, 4:19 uur
nee ik vond dit toch wel een van de minste van c & c

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 november 2009, 18:11 uur
Aardig stukje zelfspot van onze geliefde Mexicaanse pot heads. De opzet van de film is geweldig (hoe ze als vrijbuiters een luxeleventje leiden in het hotel en die megalomane droom van Chong, prachtig _O_). Helaas vervalt de film na nog geen halfuur in een opeenstapeling van aparte sketches die erg wisselvallig zijn qua humor.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 november 2009, 22:51 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Heb tot nu toe, Up in Smoke, Next Movie, Nice Dreams, en nu dus Still Smokin' gezien. Deze laatste vind ik toch veruit de minste.

Op een gegeven moment zijn het eigenlijk alleen nog maar losse sketches, die overigens wel leuk zijn, maar als ik een film kijk verwacht ik wel een soort van verhaallijn.

En dan is het helemaal jammer als je bedenkt dat ze in Amsterdam zijn, helaas zie je weinig van de stad en de nederlandse 'smokerscultuur' komt ook niet terug in de film Behalve dan misschien de scene op de woonboot, met de wietsalade etc.. Een gemiste kans.

Er zijn verder ook weinig scenes die blijven hangen omdat ze zo leuk zijn in tegenstelling tot de voorgaande filmen.

Een gemiste kans dus eigenlijk, die toch zeker haar leuke momenten wel heeft.

Wat ik dan wel leuk vond om te zien is om, vooral Tommy Chong, in andere rollen te zien. Het viel me op dat hij goed en ook overtuigend zijn personages speelde.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 maart 2010, 0:18 uur
yeyo schreef:

Alleen Cheech is een mexicaan.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juni 2010, 1:19 uur
ik heb deze film na een half uur afgezet, wat een slappe saaie film.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 januari 2011, 12:11 uur
Up in Smoke --> Geweldig
Next movie --> Leuk
Still smoking --> Slappe hap

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2012, 12:13 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
De show op het eind is vrij briljant. Vooral de scene dat ze twee honden in een restaurant spelen _O^ :D

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2012, 12:49 uur
Of die scene in de nachtclub met Ethel en al dat fruit. _O^

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2012, 12:53 uur
Ja haha idd! Die hele show is gewoon fantastisch! :P