locatie: Films » Infestation (2009) » Info

Horror / Komedie
93 minuten

geregisseerd door Kyle Rankin
met Chris Marquette, Ray Wise en Brooke Nevin

Cooper heeft een slechte dag. Zijn vader zeurt over zijn toekomst, hij wordt van zijn werk ontslagen en als kers op de taart wordt de aarde ook nog eens overspoeld door reusachtige insecten. Samen met een kleine groep weet hij te ontsnappen, maar de rest van de mensheid zal dienen als levend voedsel. Het is aan Cooper en de rest om de aarde terug te claimen...

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 september 2009, 9:02 uur
Simpele horror over invasie van mega-kevers met onbedoeld(?) semi-komische scenes. Leunt tegen B-film aan. Wel leuke grietjes.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 oktober 2009, 22:30 uur
Een echte horror KOMEDIE. Wel een van de betere, nomaliter kan ik hier niet om lachen, maar deze was erg komisch.
Ook voor mensen die normaliter niet van horror houden.
Prima geamuseerd !!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 oktober 2009, 9:49 uur
Leuke film, goede vaart ook, geeft geen tijd om te vervelen. Ik had betere humor verwacht maar ok, heb een paar keer gelachen.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 oktober 2009, 19:00 uur
Het leuke aan middelmatige horrofilms is dat ze toch leuke humor bevatten en vooral geflipte personages.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 oktober 2009, 21:53 uur
Wel redelijke film!

Raar einde....

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 oktober 2009, 2:37 uur
ik vond deze echt leuk. heb me vermaakt tijdens deze film zeg :D.

alleen wel een vage eind. :P

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 oktober 2009, 11:35 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
_Daan_ schreef:
Wel redelijke film!

Raar einde....

Erg leuke film. De film valt zeker niet onder de serieuse horror.
Als men met deze instelling de film gaat kijken is deze film zeer vermakelijk.
Het einde is niet zo raar dacht ik, want er waren reuze vliegen en reuze kevers. volgens mij hadden ze alleen het reuze vliegen nest opgeblazen

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2009, 15:52 uur
Aardige film die best vermakelijk was. Alleen het eind was inderdaad een beetje jammer.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2009, 7:09 uur
lekkere flauwe horror ? komedie. gevuld met B-acteurs zoals het hoort in een film van deze categorie. de special effects vallen echt niet tegen. en het einde waar iedereen het hier over heeft ? kom op, zo moeilijk was dat toch niet ......

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 november 2009, 1:04 uur
toch wel een geslaagde b film, hoofdrol aardig neergezet.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 november 2009, 17:27 uur
Onderhoudend komisch B-horror filmpje met een paar leuke scènes. Toch had ik er iets meer van verwacht. Het verhaal is heel simpel en vaag uitgewerkt. bv. Waarom maar een paar soorten vergrote insecten ? Hoe kwamen die er ? enz. Misschien moet dat niet altijd in een film, maar bij deze film vond ik het wel wat meer toepasselijk. Maar och dat is mijn mening. Verder het einde ook een beetje magertjes. Maar al bij al toch leuk voor een avondje FILM ! 6/10

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 december 2009, 1:46 uur
Deze film heeft mij niet echt kunnen boeien. Ik heb ook niet kunnen lachen om de 'grapjes'. De trailer gaf een rooskleuriger beeld, maar heb het gevoel dat alle grappen daar ook al in verwerkt zitten. Nee voor mij blijft ie steken op 2.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2010, 15:06 uur
Leuke komische film hoog in het B genre, special effects waren niet slecht en de film kijkt lekker weg! Alleen weer jammer van het einde...

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2010, 20:19 uur
Grotendeels gewoon erg saai.

De film kent gelukkig geen lange introductie en vliegt meteen in de actie. De bugs zien er best goed uit voor een B-film, maar helaas is er zo weinig creativiteit en originaliteit dat de film al snel een lange zit wordt. Groepje overlevenden rent naar punt A, rent naar punt B, rent naar punt C etc. en komt uiteindelijk in de hive. Dat was het leukste gedeelte van de film.

De cast is oninteressant, alleen Brooke Nevin is leuk om naar te kijken. Vooral de komedie in de film viel me tegen. Nu ging ik er niet vanuit dat ik continu strak zou liggen, maar er waren nauwelijks tot geen grappige momenten. De film heeft een komische ondertoon en neemt zichzelf niet serieus, maar al te geinig was het allemaal niet.

niet ingelogd

109.118 gebruikers | 64.686 films | 23.992 regisseurs | 2.517.523 berichten | 3.551.549 stemmen