134.890 gebruikers | 85.696 films | 31.044 regisseurs | 3.507.912 berichten | 4.929.500 stemmen

After Death (Oltre la Morte) (1988)

Alternatieve titels: Zombie 4: After Death, Zombie Flesh Eaters 3

After Death (Oltre la Morte) (1988)
31 stemmen | gemiddelde 2,51
mijn stem:
Italië
Horror
84 minuten

geregisseerd door Claudio Fragasso
met Jeff Stryker, Candice Daly en Massimo Vanni

Een vrouw gaat terug naar het eiland waar haar ouders dood zijn gegaan. Haar ouders werkten aan een medicijn tegen kanker maar het medicijn zorgde ervoor dat de doden weer tot leven kwamen. De vrouw heeft hulp van huurlingen en wetenschappers en samen moeten ze het gevecht tegen de levende doden aangaan.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 november 2002, 10:43 uur
altijd maar die zombie's kan er niet genoeg van krijgen.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 oktober 2005, 16:38 uur
Weer zo'n heerlijke vermakelijke zombiefilm uit Italie! Verhaal van niks, net zo als het acteren maar de vaart zit er goed in. Af en toe wordt het behoorlijk lachwekkend!!!

Super cheesy muziek en lekker veel gore! Deed me nog meer denken aan de Demons dan aan zombie 2 of 3.

Heb me dus prima vermaakt!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 oktober 2005, 0:06 uur
Is dit die waarin de zombies hard kunnen rennen?? Dat verpeste het voor mij, rennende zombies hoort niet.
Vond hem verder opzich wel vermakelijk dacht ik..

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 november 2005, 0:00 uur
Zo af en toe ja, als het de makers uitkwam :) Maar niet zo erg als in de Dawn remake, dat zijn stuk voor stuk atleten :D

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 februari 2006, 20:50 uur
kungfuzombie schreef:

Heb me dus prima vermaakt!

Inderdaad deze film deed me ook denken aan Demons. Vooral de eerste scene met die priester zijn vrouw.
Al bij al viel de film mij wel tegen. De gore effecten mochten van mij iets explicieter zijn.
Maar al bij al toch vermakelijk.

2,5

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 augustus 2006, 15:43 uur
Echte horror met vele gore en onverwachte momenten.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 december 2006, 5:00 uur
Zombie Flesh Eaters 3 dus..

maarja ik vond dit deel erg zwak, zwakste van de 3, de priesters vrouw in het begin wat aan een touw hangt,zombie atleten,de uiterst goedkope make up effecten, te weinig echte gore beetje bloed af en toe, nog slechter acteerwerk, en de dingen die gebeuren zijn NIET vermakelijk, tegen het eind toch wat leuke scenes tegen gekomen daarom maar een krap 2tje

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 december 2007, 11:52 uur
Stelt heel weinig voor, zeker zwakste van de reeks.

Alles is gewoon slecht: "verhaal", acteurs, make-up, effecten, muziek...
En niet slecht dat het leuk wordt, maar slecht dat het op de zenuwen gaat werken. Her ergste voor mij: kreunende zombies als ze in elkaar geslaan worden!?!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 juli 2009, 19:14 uur
Vond deze toch een stuk beter dan Zombie Flesh Eaters 2 (A.k.a. Zombie 3) van Lucio Fulci. Wel leuk om een keer gezien te hebben maar m'n favoriete zombiefilm zal 't niet snel worden.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 augustus 2009, 8:15 uur
niet te geloven wat een idiote film alles is verschrikkelijk onozel gedaan. maar nog lang niet zo slecht als zijn opvolger.

Blarown
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2010, 14:09 uur
dankzij de trailer (http://www.youtube.com/watch?v=TeGL1AQKNvk)
kom ik toch op het schuine idee om hem te kopen,.. gewoon dat als ik hem zie liggen voor 1 euri kopen en lachen :P
maar meer ook niet,..

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 juli 2010, 16:15 uur
Totaal overbodig vervolg. Sfeer is weg en het gore valt ook wel wat tegen (mocht ook wel wat frequenter zijn). Helaas krijgt dit maar een 1,5.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 april 2012, 18:49 uur
Superblij dat ik hem eindelijk te pakken heb.
Over de top zombie vermaak en volgens mij 1 van de eerste zombiefilms met rennende en Ninja-zombies erin.
Persoonlijk ben ik meer van de klassieke voort strompelende zombies, maar dit is ook wel een heel lekker filmpje.
Prachtige sfeer, hilarisch acteerwerk en genoeg gore.
Het begin alleen al met de voodoo priester is al regelrecht cult.
en daarna word het alleen maar beter.
Een klassieker onder de b-films deze zombie 4