134.889 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.831 berichten | 4.929.404 stemmen

locatie: Films » Cannibal (2006) » Info

Drama / Horror
90 minuten

geregisseerd door Marian Dora
met Carsten Frank, Victor Brandl en de stem van Manoush

Een man zoekt via internet naar een andere man die bereid is toe te geven aan zijn ultieme seksuele fantasie: kannibalisme. Uiteindelijk vindt hij inderdaad een slachtoffer dat één wil worden met zijn lichaam en geest. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Kannibaal van Rothenburg.

gebruiker
bericht

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2010, 10:55 uur
Blarown schreef:
lijkt me niet heel leuk, volgens mij zag ik een keer iets over die kannibaal van Rothenburg op Discovery, maar is hij echt ranzig of valt het mee..?

Ja, ik vond hem echt wel ranzig ja... :)

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 juni 2010, 9:38 uur
Heel specifiek en erg gedetailleerd... halverwege uitgezet... ik ben hier iets te groen voor en het is natuurlijk geen'verzonnen' verhaal.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Cannibal (€ 7,89)
exclusief € 1,75 verzendkosten

Cannibal (€ 8,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Cannibal (€ 9,29)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 augustus 2010, 14:23 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Doet inderdaad op meer dan een vlak aan Nekromantik denken.
Apart filmpje met een erg vreemde sfeer en (vooral ) overdreven naar voor komende homoseksuele tonen. Een beetje minder had ook wel gemogen. Ik bedoel holy f*cking crap zeg, Brokeback Mountain was hiertegen een doetje. Voor de rest blijft het eerste 2/3 van de film toch vooral op sfeer en opbouw teren, maar wat daarna komt is allemaal wel erg ziek. Helemaal niet gewelddadig of sadistisch, maar wel behoorlijk vies. Al heb je na die hondsgruwelijke castratie ( die wel erg realistisch leek ) het ergste wel gehad . De slachtscène is een beetje repititief, doch ook weer knap gemaakt ( al overduidelijk toch een prop). Voor de rest blijft die vreselijke dubbing ook wel bij. De referenties naar 'Hans en Grietje' waren wel creepy. Maar een groot deel van de film was een pak te gay.
Apart, meer kan ik het niet noemen.

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 oktober 2010, 21:37 uur
De poster is wel heel erg mooi.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 oktober 2010, 20:38 uur
Poster is idd bloedmooi!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 november 2010, 23:32 uur
Heb de film weten te bemachtigen. Heb kleine stukjes gezien, en die zagen er overtuigend uit (laatste halfuur bedoel ik dan). Ga hem binnenkort maar eens helemaal zien.

De poster van de film vind ik niet bijzonder. Idee is goed, maar het is op een goedkope manier uitgewerkt.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 december 2010, 19:00 uur
Een stille en gestoorde film, maar helaas leek het vaak meer of ik naar een gay-film zat te kijken. De keuze van de muziek is goed en de gore is redelijk aanwezig maar ziet er erg nep uit.
Voor mij geen hoogvlieger en een fikse tegenvaller.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 januari 2011, 21:16 uur
Cannibal is gebaseerd op de beruchte gebeurtenis waarbij een man een andere man via Internet ontmoet en daarna opeet. Behoorlijk gruwelijk dus. De verfilming hiervan was niet echt nodig. Het had best interessant kunnen zijn maar van mij hoefde zo'n film perse niet. Naast dit had de film wat sterker uitgewerkt mogen worden, de film was wat mij betreft ook vrij tam. De lugubere/grimmige sfeer en het redelijke acteerwerk dragen deze film. 2,5.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 januari 2011, 15:46 uur
smerige film!

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 maart 2011, 17:42 uur
Dit was dus echt niet mijn ding.

Hou heel erg van gore en kan erg veel hebben maar dat gay gebeuren vond ik dan echt storend.
Vind het echt gigantisch smerig en hoef al die gay shit niet te zien.

Het laatste half uur maakt dan nog wel wat goed met best mooie en erg smerige gore.
Maar voor het saaie eerste uur en homo gebeuren toch een 1,5.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 maart 2011, 13:09 uur
Mee eens, dat hele gay gedoe was echt smerig.
En er werd ook haast niet gepraat ofzo.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 juli 2011, 0:47 uur
Tsja... als het echt een gay film is zoals jullie zeggen skip ik hem maar gewoon... dan kijk ik vanavond wel Feed (2005).