134.891 gebruikers | 85.697 films | 31.044 regisseurs | 3.507.985 berichten | 4.929.594 stemmen

locatie: Films » Shooting Fish (1997) » Info

Komedie / Romantiek
109 minuten

geregisseerd door Stefan Schwartz
met Dan Futterman, Stuart Townsend en Kate Beckinsale

De zelfverzekerde Dylan en verlegen techneut Jez hebben geen baan, geen toekomstperspectieven en vooral geen geld. Hun grote droom is een eigen landhuis. De twee beginnen een zwendelpraktijk, waarbij zij op inventieve wijze geld en eigendommen aftroggelen van hebberige en onnozele Londense welgestelden. De ingehuurde typiste Georgie heeft ook geldzorgen en probeert op haar beurt een oplossing voor haar problemen te vinden.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juli 2002, 11:15 uur
Super grappig, knusse film !!
Niet afgezaagd, wel origineel.

Moet, na een 2de kijkbeurt, toch mijn
mening een beetje herzien.

***' 3,5 op 5 ***'

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 december 2002, 1:43 uur
mwah, was wel aardig...

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 december 2002, 15:25 uur
Leuke, frisse engelse komedie! 3.5*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 mei 2004, 23:21 uur
Leuke film zonder pretenties. Redelijk "naturel" geacteerd en vermakelijk. 3 sterren.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 juni 2004, 12:17 uur
Leuke film met Stuart Townsend in alweer een goeie rol.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 maart 2007, 13:21 uur
Leuk, aardig, gaat wel. Het concept is wel aardig, maar het verhaal had weinig om het lijf. Het kon me nergens echt pakken, ondanks de redelijke prestaties van de cast. 3 sterren is genoeg.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 november 2007, 0:27 uur
geweldige film!
net als alien autopsy!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 april 2011, 12:56 uur
Zat erg leuk in elkaar. Ook een aantal keer moeten lachen. Vooral vanaf het moment dat blijkt dat de 50 pond-biljetten niks meer waard zullen zijn als ze de gevangenis uitkomen. Die zogenaamde begrafenis met die opblaaspoppen vond ik leuk gevonden. Lijkt me zwaar frustrerend als je zoveel geld hebt en het op deze manier elke keer weer kwijtraakt.
Kate Beckinsale maakt het door haar schoonheid ook erg prettig om naar te kijken. Wat had ze nog een jong koppie hier zeg! Verder is goed te zien dat het geen doorsnee Amerikaanse romcom is. Die Engelse humor is minder grof en daardoor vaak ook gewoon grappiger.
Een aanrader als je gewoon eens lekker wil lachen en niet teveel wil nadenken. 3 sterren.