Single Santa Seeks Mrs. Claus (2004)

52 stemmen | gemiddelde 2,38

Komedie /
Familie95 minuten
geregisseerd door
Harvey Frostmet
Steve Guttenberg,
Crystal Bernard en
Dominic Scott KayDe kerstman gaat met pensioen, maar maakt zich zorgen over zijn opvolging.
Zijn zoon Nick heeft namelijk nog steeds geen vrouw gevonden.
Ernest, die alle lopende zaken op de noordpool regelt, heeft drie perfecte kandidaten voor Nick geselecteerd. Maar als Ernest en Nick op weg gaan om de dames te ontmoeten, loopt alles in het honderd, want Nick wordt opeens verliefd op Beth, een hard werkende alleenstaande moeder voor wie Kerstmis al heel lang niets meer betekent.
2,0
[permalink] geplaatst op 23 december 2006, 11:15 uurIk ben gek op Kerstfilms, maar deze vond ik toch duidelijk minder dan de gemiddelde kerstfilm. Heb de vinger er niet op kunnen leggen wat het nu precies was, wat voor een ovoldoende zorgde (het zal wel alles bij elkaar zijn geweest, de chemie die ontbrak, het verhaal, de verfilming

). Ik heb hem nog wel uitgekeken, dus hij was niet zo erg dat ik hem moest uitzetten, dus daarom toch nog:
1,0
[permalink] geplaatst op 27 december 2006, 18:01 uurGoh....wat een verspilde moeite. Slecht acteerwerk,bar weinig kerstsfeer(waarom Californië??) en volgensmij stukjes gejat uit The Santa Clause 2 en Miracle on 34th Street.
[permalink] geplaatst op 26 december 2007, 13:16 uurwow, wat weinig reacties nou weet ik niet of ik 'm vanavond nog wel moet kijken....
5,0
[permalink] geplaatst op 26 december 2007, 20:31 uurJa, inderdaad, wou hem ook eerst gaan kijken maar weet ut ook niet meer..
5,0
[permalink] geplaatst op 25 december 2008, 22:19 uureen mooie kerst film waar je van de echte kerstgedacht te zien is
merry christmas
2,5
[permalink] geplaatst op 14 december 2009, 21:05 uurverstand op nul et voilà..
een leuke feelgood voor deze tijd van het jaar
3,0
[permalink] geplaatst op 21 december 2009, 14:48 uurGewoon een leuke kerstfilm niet meer en niet minder.
[permalink] geplaatst op 24 december 2009, 23:42 uurIk heb er (gelukkig) niet genoeg van gezien om er een stem voor te geven, maar we onderbraken de film voor cadeautjes uit pakken en toen we terug kwamen voor het einde sloot het perfect aan bij het moment waarop we weg gingen. Geeft wel weer aan hoe ongelovelijk voorspelbaar en nutteloos het verhaaltje was. En Guttenberg kan ik dankzij Veronica Mars echt niet meer met kinderen zien... :S
2,5
[permalink] geplaatst op 25 december 2009, 9:11 uurmierzoete kerstfilm, geen toppertje in zijn soort maar wel oke.