132.201 gebruikers | 83.057 films | 30.189 regisseurs | 3.421.617 berichten | 4.775.136 stemmen

My Mom's New Boyfriend (2008)

My Mom's New Boyfriend (2008)
210 stemmen | gemiddelde 2,47
mijn stem:
Duitsland / Verenigde Staten
Komedie / Actie
97 minuten

geregisseerd door George Gallo
met Antonio Banderas, Meg Ryan en Colin Hanks

Henry Durand (Colin Hanks) is een jonge FBI-agent die op een nieuwe zaak wordt gezet. Hij moet zijn libertijnse moeder (Meg Ryan) en haar nieuwe vriend Tommy (Antonio Banderas) bespioneren, omdat zij mogelijk betrokken zijn bij een kapitale internationale kunstzwendel.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 maart 2009, 2:50 uur
Geen hilarische film, maar wel onderhoudend. Leuk om eens gezien te hebben.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 maart 2009, 14:55 uur
Dit is weer zn film waarvan ik denk "dat had ik beter gedaan;Best een leuk verhaal.
Cliche vind ik leuker dan die overdreven film als Lord of the Rings en Matrix.

Ik houd wel van die simpele films.

Vond de uitwerking ook best slecht. Vooral die moeder was veel te jong en puberachtig. Da's niet erg maar laat haar gewoon als zus overkomen.

Of gewoon een oudere vrouw. Dit is eigenlijk het grootste probleem. De vriendin van de zoon was eigenlijk op afstand zag ze er gewoon ouder uit. Was veel vrouwlijker.

Tja en als 1 groot ding al niet goed is ()my MOMS news boyfriend) dan word het er ook niet beter op.

Ik houd het op een film die ik beter had gedaan. 2.5

» Laagste prijs voor deze film op DVD

My Mom's New Boyfriend (€ 6,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

My Mom's New Boyfriend (€ 7,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

My Mom's New Boyfriend (€ 7,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 april 2009, 21:36 uur
leuke film. verhaal was heel goed. het is een komedie met een beetje actie. Colin Hanks is nu niet direct een fbi agent maar hij speelde het toch goed. Selma Blair vond ik ook nog eens leuk om bezig te zien.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 mei 2009, 21:40 uur
Redelijke goede film, vond hem niet slecht en Meg Speelde zeer lekker haar rol (echt ook zo familaire film - als dat goed is geschreven) ja ik wist in het begin niet dat zij het was (wat is zij oud geworden) Banderas speelde wel aardig en beter dan in Border Town daar stelde die mij voor het eerst teleur terwijl het een waargebeurd verhaal was! Geen ijzersterk script maar lekker vermakelijke film, zeker niet slecht!!!

De moeite waard, geen steengoede komedie dan Rat Race ofzo!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 juni 2009, 23:22 uur
Leuke film voor een keertje, maar echt lachen.. nee, dat heb ik niet gedaan.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 september 2009, 10:54 uur
Best leuke film met een fantastische rol voor Meg Ryan. Heb me anderhalve uur niet veveeld, want voor ik het wist begon de aftiteling. De scènes met de verliefd kok vond in geweldig en ook het plotkon er best mee door. Spijtig dat Colin Hanks niet kon overtugen als FBI-agent.
Toch 4,5*

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 oktober 2009, 17:43 uur
Geen enkele keer kon de film een lach op mijn gezicht toveren. En dat is best een probleem te noemen bij een komedie.

Verder waren de rollen niet goed verdeeld en leken de acteerprestaties nergens naar. Vooral de zoon had een waardeloze rol en begon me na verloop van tijd te enerveren.

Een zéér luchtige film, zonder geslaagde grappen en zonder enige mogelijkheid om je in één van de personages te kunnen inleven. Dat anderhalf uur leek wel een eeuwigheid te duren, spijtig genoeg. Alles behalve een aanrader ... waste of time.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 mei 2010, 18:23 uur
Ziet eruit als een leuke komedie :D

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 mei 2010, 8:41 uur
Meg Ryan mist nu gewoon de uitstraling, die ze in het verleden als koningin van de romantische komedie nog wel had en wat dat betreft kan ze misschien beter andere rollen gaan spelen. Al heb je het als acteur/actrice ook niet altijd voor het kiezen.
Echt niet veel aan deze film. Ik kon er in ieder geval niet om lachen en het acteerwerk was ook al niet best. Het ziet er allemaal erg goedkoop uit.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 mei 2010, 8:56 uur
Dit was niet al te best. Waardeloos plot, slecht acteerspel en nog beroerder camerawerk.

Selma Blair is daarentegen erg :)P vandaar een half sterretje meer dan dat de film verdient, ik ben zo ongelofelijk inconsequent.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 januari 2011, 13:19 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Wat een irritante film, het camerawerk irriteerde me mateloos net als de acteer 'prestaties' van moeders.. Zat te snakken naar het einde van de film, waar dan toch nog zowaar een verrassende plotwending plaatsvond.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 januari 2012, 14:27 uur
peruaansefilm schreef:

De moeite waard, geen steengoede komedie dan Rat Race ofzo!

maar toch maar liefst 4.5 sterren

je kunt nog maar een half puntje hoger
dus dit hoort toch bij je beste film die je ooit gezien heb!

Als ik naar je top 10 kijk snap ik het wel,je hebt nog heel veel top film niet gezien,kijk maar eens naar de top 250 van MM
succes