Bobby Deerfield (1977)

geregisseerd door
Sydney Pollackmet
Al Pacino,
Marthe Keller en
Anny DupereyBobby Deerfield, een beroemde Amerikaanse coureur die op Europese circuits rijdt, wordt verliefd op Lillian Morelli, die een ziekte heeft.
3,0
[permalink] geplaatst op 17 juli 2002, 3:33 uurDe film is duidelijk niet goed, en er is in gehakt en gesneden, maar toch [dat is soms het wonder van film] de moeite waard. Marthe Keller is erg lekker. En de film is een favoriet van regisseur Pollack. Al Pacinofans : opgelet !
[permalink] geplaatst op 20 juli 2002, 13:16 uurSaai.
2,5
[permalink] geplaatst op 21 juli 2002, 3:26 uurals je een beetje van deze soort films houd is ie toch wel aardig. hij duurde alleen te lang.
2,5
[permalink] geplaatst op 26 juli 2002, 19:36 uurveel te veel saaie stukken,maar door het acteerwerk van al pacino nog wel te kijken.2.5 sterren
kArIzMa_TuRk
[permalink] geplaatst op 11 juni 2006, 19:55 uurPacino Lijkt op die foto bijna op Sylvester Stallone..
p.s deze film moet ik nog zien van hem,,
4,0
[permalink] geplaatst op 7 november 2008, 18:25 uurNou er is echt niks saais aan; kwestie van goed de dialogen volgen, dan merk je vanzelf dat dit een juweel van een film is met een toen al ! goed acterende Pacino
4,5
[permalink] geplaatst op 2 juli 2009, 16:13 uurcarlak schreef:
Helemaal mee eens ! Schitterende opname's in Leukerbad (Zwitserland). Helemaal leuk is, is het feit dat Al Pacino in z'n Alfetta GTV daar dan voor de deur staat van
Otto G. Loretan, een toenmalige advocaat/notaris, later gemeenteraadslid van Leukerbad, en nu vast zit....
[permalink] geplaatst op 2 september 2011, 19:26 uurkArIzMa_TuRk schreef:
Pacino Lijkt op die foto bijna op Sylvester Stallone..
p.s deze film moet ik nog zien van hem,,
Lijken sowieso wel een beetje op elkaar. Zet Night Hawks en Carlito's Way maar eens naast elkaar. Zelfde baardje