Il Silenzio dei Prosciutti (1994)
Alternatieve titel: The Silence of the Hams

279 stemmen | gemiddelde 1,37
Italië / Verenigde Staten
Komedie81 minuten
geregisseerd door
Ezio Greggiomet
Ezio Greggio,
Dom DeLuise en
Billy ZaneBeginnende FBI-agent Jo Dee Fostar wordt aangewezen om de zaak van de Psycho Killer op te lossen, een seriemoordenaar met inmiddels meer dan 120 slachtoffers op zijn conto. Om meer over deze seriemoordenaar te weten te komen, gaat hij op bezoek bij Dr. Animal Cannibal Pizza. Intussen heeft Jo's vriendinnetje 400.000 dollar gestolen, waarmee ze via omzwervingen belandt in het Cemetary Motel. Dit motel wordt gerund door Antonio Motel, een man die onder de plak zit bij zijn gestoorde moeder.Deze film staat op nummer 18 in de flop 100
» volledige flop 100
3,5
[permalink] geplaatst op 6 april 2008, 23:42 uurZal ik het gemiddelde van deze film maar eens omhoog halen
Ik heb me erg vermaakt met deze parodie. Veel (flauwe leuke grappen en ook wat minder geslaagde, maar wat wil je met zo'n 2 grappen per minuut. Erg vermaakt! *3,5
perfection
[permalink] geplaatst op 7 april 2008, 0:55 uurMr. Chiel schreef:Zal ik het gemiddelde van deze film maar eens omhoog halen
maak je geen zorgen, ik zal het weer omlaag halen
ps: hele flauwe film, u bent gewaarschuwd. ... dus bedank me maar
3,5
[permalink] geplaatst op 5 mei 2008, 9:40 uurps: hele flauwe film, u bent gewaarschuwd. ... dus bedank me maar
Dat lijkt me voor iedereen wel duidelijk, anders kijk je deze film toch ook niet?
[permalink] geplaatst op 25 juni 2008, 14:05 uurNiks aan, Ik moet het wel nageven dat de flop 100 absoluut geen Slechte is, Precies op zijn plek waar hij hoort, Slecht geacteerd en ook Slechte grappen maken deze Film absoluut bagger!
4,0
[permalink] geplaatst op 25 juni 2008, 20:44 uurIk vind deze parodie beter dan de meeste die tegenwoordig uitkomen (epic movie, superhero movie, meet the spartans en de laatste scary movie)
0,5
[permalink] geplaatst op 7 november 2008, 17:25 uurVreselijk !!!
The Last
[permalink] geplaatst op 8 maart 2009, 19:31 uurNog geen half uur volgehouden. Ik kan flauwe humor soms best waarderen en er flink om lachen ook, maar wat een simpele en knullige boel is deze parodie op Psycho en The Silence of the Lambs. Het leek er wel op dat de makers niet eens de moeite namen om iets fatsoenlijks neer te zetten, in geen enkel opzicht. Een soort van Nielsen film in het kwadraat qua flauwheid. Dan is het al gauw niet meer grappig. 0,5
[permalink] geplaatst op 8 maart 2009, 20:24 uurOnze TV-Gids melde dat hij wel meeviel.
Maar zo te zien geld dat niet voor velen...
3,5
[permalink] geplaatst op 26 januari 2010, 23:09 uurHij is geweldig!, vind ik.
Hij staat zeer onverdiend in de flop 100.
0,5
[permalink] geplaatst op 4 februari 2010, 14:11 uurDe bedenkers van dit soort flauwe parodiefilms moeten ze gedwongen ter beschikking stellen aan de wetenschap, zodat ze toch nog op een bepaalde manier nuttig zijn voor de samenleving.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 juni 2010, 10:30 uurZou ik zo graag willen zien,en op dvd!
0,5
[permalink] geplaatst op 21 juni 2010, 22:09 uurEn alweer zeggen de smaakpupilletjes "au". Heel moeilijk vol te houden deze bocht. Als het enige middel wat je nog hebt om humor te creeeren het constant dood laten vallen van mensen is en dat dan zogenaamd in alle geestigheid tot doodnormaal onderdeel van je universum te laten behoren, weet je al hoe laat het is (Shriek: I Know What You Did Last Friday the 13th; brrrrr). Vooral een nogal bizarre keus wanneer je een film wil maken over een seriemoordenaar (ja, moord is in die wereld wel heel indrukwekkend). Verder is de humor echt kinderlijk ernstig. Dit is de basis voor bocht als Epic Movie en de Scary Movie-films en daarmee toch niets minder dan de laagste beoordeling waard. Il Silenzio dei Prosciutti is in en intriest.
3,0
[permalink] geplaatst op 22 juni 2010, 17:21 uurIk heb de film gevolgd op youtube, ik vond het nog al een goed verhaal in het verhaal kan je ook zien dat het een echte spoof is alle stukjes van de film zijn zo precies in elkaar gezet voor een spoof vond ik dit een goede film wel beter dan de moderne spoof’s zoals Scary Movie Epic Movie daar komt meerdere keren drugs of seks in (Niet altijd)
Ik vond de acteur Dom DeLuise geweldig zijn rol doen een van de beste van heel de film.
Ik kon niet zeggen dat ik deze film geweldig vondt maar vanwege de goeie scènes’s geef ik deze een 3,0*
Trouwens ik vond de Aftiteling nog het leukst met die muziek.
0,5
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2010, 14:29 uurErnstig onleuke film... maar ja, ik kan maar weinig parodie films bedenken die écht grappig zijn.