Subject Two (2006)

geregisseerd door
Philip Chidelmet
Christian Oliver,
Dean Stapleton en
Courtney MaceVer weg van alles en iedereen houdt Dr. Franklin Vick zich bezig met een hoogst onethisch medisch onderzoek. Zijn specialiteit: het tot leven wekken van de doden. Zijn proefkonijn: Adam Schmidt, een labiele student medicijnen, die zich vrijwillig heeft opgegeven om deel te nemen aan het experiment van Dr. Franklin Vick. Tijdens het experiment wordt Adam keer op keer uit de dood tot leven gewekt, maar dit proces heeft zijn bijwerkingen ...
[permalink] geplaatst op 24 januari 2006, 21:06 uur
obuma
[permalink] geplaatst op 15 juli 2006, 22:46 uur2,5 sterren gegeven. Vooral gegeven door de schitterde beelden van de locatie. Het verhaal is op zich aardig maar had veel en veel beter uitgediept kunnen worden. Ook vond het af en toe knullig. Wat op bloed moet lijken doet eerder denken aan wat waterige ketchup (wat het ook waarschijnlijk was).
Het einde (laatste 5 min) is overigens best aardig te noemen.
Overall: middelmatig
2,5
[permalink] geplaatst op 16 juli 2006, 20:44 uurLeuke boeiende film voor een keertje, hier en daar eerder komisch haast dan echt spannend. Echt horror zou ik het niet noemen, doch heb ik me goed vermaakt, leuke natuurbeelden overigens. Het plottwistje (hoewel niet super bijzonder, maar het is een twist) maakt het cijfer nog ietsje hoger. **1/2
0,5
[permalink] geplaatst op 19 juli 2006, 3:38 uurobuma schreef:
Het einde (laatste 5 min) is overigens best aardig te noemen.
Overall: middelmatig
Dan heb je eigenlijk met de trailer van deze film al de hele film gezien zeker!!!!
3,0
[permalink] geplaatst op 21 juli 2006, 11:52 uurGisteravond gekeken, ik had idee dat het een horror zou worden maar dat was niet het geval. Opzich wel een leuke film maar wazig. Ik ben het met obuma eens dat het verhaal wat meer uitgediept kon worden vooral op het einde.
4,0
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2006, 2:35 uurIk vond het een toppertje. Verrassend einde. Krijgt van mij 4*. Goed acteerwerk, origineel verhaal, mooie film locatie. Boeide mij in ieder geval tot de laatste minuut.
2,0
[permalink] geplaatst op 8 september 2006, 22:20 uurleuke film waarbij ik verlangde naar een verrassen einde. Helaas was het einde een dooddoener.
2,5
[permalink] geplaatst op 16 september 2006, 12:30 uurEen redelijke film maar ook niet dat je zegt een tweede keer waard!!Dat vind ik althans niet!!
2.5 *
2,5
[permalink] geplaatst op 17 september 2006, 21:58 uurDegelijke film, maar je moet wel van een beetje nep houden!
Als je hem dan toch kijkt, is het op zich best een redelijk verhaal, alleen je verwacht er een veel beter einde van, wat eigenlijk nogal teleurstellend is.
Desalniettemin een 2,5.
1,0
[permalink] geplaatst op 19 september 2006, 20:16 uurmooie natuurbeelden.
rest bagger
1,0
[permalink] geplaatst op 12 november 2006, 20:23 uurWat een klote film,alleen de sneeuw was mooi de rest was niet om aan te zien!!!!! Geen aanrader, vooral niet zien!!! Gebruik je tijd om iets anders te doen!
0,5
[permalink] geplaatst op 3 december 2006, 10:43 uurVond het ook een slechte film. Geen spanning in en een slecht einde.
Het enige mooie waren inderdaad de natuur opnamen
1,5
[permalink] geplaatst op 24 juli 2007, 23:31 uurJe zit de hele tijd te wachten tot er iets gebeurd en dan is het ineens afgelopen. Het was niet best....totaal geen spanning en een waardeloos einde zoals aangegeven door tekkelke. 1.5
2,0
[permalink] geplaatst op 16 oktober 2007, 8:49 uurde natuurbeelden waren het mooist ,de rest stelde niet veel voor.
2* voor de camera-man
[permalink] geplaatst op 2 mei 2009, 20:13 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenIk heb deze film een hele tijd terug bekeken, maar de titel vergeten en nergens meer kunnen terugvinden. Vandaag nog een poging gewaagd, en de titel weer gevonden... Subject Two is een vrij matige film met enkele aardige momenten. Het verhaal vond ik best oké bedacht, niet heel afgezaagd, en ook niet vaker gezien in deze uitvoering. Helaas is de uitwerking wat tegenvallend en wordt naar het einde toe een stuk minder boeiend. Toch was het begin (waaronder de 'moord' en het experiment überhaupt) zeker aardig, zijn de locaties in de sneeuw goed gekozen en beviel het isolate sfeertje me ook best. 2.5*