Dirty (2005)

geregisseerd door
Chris Fishermet
Cuba Gooding Jr.,
Clifton Collins Jr. en
Judy ReyesSalim Adel en Armando Sancho zijn twee ex-gangleden, die nu werken voor de politie van Los Angeles. Echter.. ze houden zich nog steeds bezig met allerlei illegale en corrupte praktijken. Wanneer ze middenin een schandaal terecht dreigen te komen, doen ze alles om hun sporen te wissen.
0,5
[permalink] geplaatst op 15 juni 2007, 19:11 uurHelaas moet ik me weer laten lijden door het meespelen van,Cuba Gooding Jr,wat een bijzonder zwak acteur is hij toch.
Zijn optreden brengt deze film naar een erg laag nivo,eigenlijk niet eens de moeite om hem te zien,het verhaal helpt ook al niet veel,terecht zijn de lage waarderingen voor deze kolderfilm,0.5*
adez
[permalink] geplaatst op 6 juli 2007, 18:29 uurheb erg genoten van deze film,het einde vond ik erg goed
1,5
[permalink] geplaatst op 3 oktober 2007, 13:50 uurik ben deze film gaan kijken en eigenlijk al gelijk weer uitgezet. Na een half uur/ uur van deze ongein was ik het zat. Slecht geacteerd, slecht verhaal, slechte film. De film krijgt van mij een 1,5 ster en daar mogen ze blij mee zijn.
1,0
[permalink] geplaatst op 13 januari 2008, 13:05 uurde trailer van deze film ziet er heel wat beter uit dan de film zelf. die is bar slecht te noemen! zeer hoog nigga en fuck gehalte. vooral van Cuba Gooding Jr. geen rol voor hem verder weinig actie en gewoon niet waar je op zit te wachten
3,0
[permalink] geplaatst op 27 juli 2008, 18:33 uurSommige scènes waren iets te heavy naar mijn smaak.
Voor de rest vond ik het een vrij onsamenhangend verhaal.
Niet echt spannend, maar ok om een keer gezien te hebben.
1,5
[permalink] geplaatst op 21 september 2008, 12:43 uurJe zou voor de gein het woord 'fuck' eens moeten gaan tellen..
Vond de film maar tegenvallen
2,5
[permalink] geplaatst op 1 november 2008, 15:14 uurMatige film. Goed camerawerk maar een dunne verhaallijn. Voor mij is dit geen aanrader.
[permalink] geplaatst op 25 januari 2009, 16:44 uurzeker geen slechte film
3,5
[permalink] geplaatst op 11 februari 2009, 0:52 uurEen mindere misdaadfilm over corrupte agenten. Het verhaal zit onsamenhangend in elkaar.
1,0
[permalink] geplaatst op 6 juni 2009, 0:58 uurEen clichématig rotzooitje, die tevergeefs probeert mee te liften op stijlkenmerken van meer succesvolle genrebroeders en zusters. Een hoop stoerdoenerij om niks.
K@i
[permalink] geplaatst op 6 juni 2009, 7:35 uurzeker een slechte film
2,0
[permalink] geplaatst op 6 juni 2009, 13:51 uurOnderhoudende troep.
Sommige films gaan het ene oor, pardon, oog in en het andere weer uit. Zo ook deze rommel. 100 cliché's in een kopje, 13 in een dozijn, enfin we weten het zo langzamerhand wel. Vol van onsamenhangendheid en onlogica, lust u nog peultjes? Het is toch wel jammer dat de ooit bewierookte Gooding Jr. de laatste jaren alleen maar in dit soort wannabe-meuk komt opdraven. En ook geen echt verschil kan maken.
Twee sterretjes met het verstand uitgeschakeld.
3,5
[permalink] geplaatst op 7 juni 2009, 14:29 uurHet vergelijk met training day wordt vaak gemaakt, Ik vind deze beter omdat ik in training dy de rol van denzel zwaar overtrokken vind. In deze klopt ook het een en ander niet, maar hij is wel prettig om te kijken, mooi geschoten ook. Hier en daar wel kort door de bocht.
3,5
[permalink] geplaatst op 30 juni 2009, 13:47 uurApparte film maar wel een goede film 3,5 ster
[permalink] geplaatst op 29 juli 2009, 11:33 uur*gaap* totaal niet interessant
2,0
[permalink] geplaatst op 31 juli 2010, 3:07 uurHet overmatige scheldgebruik van de 2 gangers-cops, het fouten oorbelletje van onze Cuba en het spook gebeuren maakte van een aardige film ene flop. Ik denk dat ze Scarface na wilden doen met het ''fuck'' gehalte.