Headspace (2005)

geregisseerd door
Andrew van den Houtenmet
Christopher Denham,
Eric Kastel en
Dee Wallace-StoneDe 25 jaar oude Alex Borden ontmoet op een dag Harry Jellenik, een mysterieuze man uit East Village, waarna Alex' leven ineens drastisch begint te veranderen. Alex krijgt last van gruwelijke nachtmerries en visioenen over zijn verleden. Ook beginnen vrienden en buurtgenoten van Alex op mysterieuze wijze te verdwijnen en er gaan geruchten door het dorp van een seriemoordenaar ...
[permalink] geplaatst op 30 augustus 2005, 16:51 uurTrailer
Redelijke trailer, lijkt me wel een interessant filmpje.
[permalink] geplaatst op 11 augustus 2006, 0:02 uurJezus, wat een slechte film. Ik heb me afschuwelijk verveeld, en als een film mijn aandacht niet enigszins kan vasthouden dan krijgt ie sowieso niet meer dan een halve ster. Het was zo saai, dat ik me ondertussen bezig hield met de mentale voorbereiding van deze recensie. De film was niet alleen oeverloos saai, het verhaal was totaal waardeloos, en zelfs een dronken eend op een driewieler kan beter acteren dan het zootje ongeregeld op het scherm dat me 90 minuten lang heeft gefolterd met deze wanprestatie.
Toch leuk dat deze film hier vermeld wordt, zodat ik mijn frustratie kan luchten over anderhalf uur verspilde levenstijd. Wat betreft slechtste films aller tijden, heeft De Zeemeerman er een geduchte concurrent bijgekregen! Eerlijk gezegd kan ik me geen zwakkere film herinneren dan dit mormel. Met een halve ster komt deze "film" er nog veel te goed vanaf

1,5
[permalink] geplaatst op 3 september 2006, 14:09 uurJSC schreef:Jezus, wat een slechte film. Ik heb me afschuwelijk verveeld, en als een film mijn aandacht niet enigszins kan vasthouden dan krijgt ie sowieso niet meer dan een halve ster. Het was zo saai, dat ik me ondertussen bezig hield met de mentale voorbereiding van deze recensie. De film was niet alleen oeverloos saai, het verhaal was totaal waardeloos, en zelfs een dronken eend op een driewieler kan beter acteren dan het zootje ongeregeld op het scherm dat me 90 minuten lang heeft gefolterd met deze wanprestatie.

Volgens mij vind je hem niet zo goed...
[permalink] geplaatst op 4 oktober 2006, 16:30 uurHet enige wat deze film wel voortbrengt is een vermakelijke recensie van JSC!!!! Heb hier enorm om kunnen lachen. Wat betekent dat ik toch weer een dag geleefd heb! Oke, zal de film verder niet gaan zien. Hou me aanbevolen voor je volgende recensies.
JSC bedankt.
[permalink] geplaatst op 15 oktober 2006, 19:23 uurvond hem wel goed voor een avondje
0,5
[permalink] geplaatst op 1 juni 2007, 6:12 uurJSC heeft groot gelijk! Wat een butt-product!
Ben normaal wel een "goedkope"-horror fan en zal niet snel een film 0.5 sterren geven maar deze bagger...
Ziekelijk slecht in alle opzichten!
[permalink] geplaatst op 26 juni 2007, 22:22 uurJSC schreef:
Persoonlijk kijk ik naar een film om me te vermaken, niet met het doel om een quasi-intellectuele recensie te kunnen schrijven. Maar goed, ieder zijn ding.
Headspace is idd geen topper, maar dat geldt voor zoveel wannabe-horror-films. Het verhaal is op zich wel in orde al is het flinterdun. Ik vond het al met al een vermakelijke hap-slik-weg film die lekker wegkijkt op een pretentieloze avond. Zo super slecht was 't nu ook weer niet.
[permalink] geplaatst op 10 april 2010, 11:02 uurLexcoaster schreef:Iets zegt mij dat de acteur een Nederlandse achtergrond heeft.
Acteur of regisseur.
Maar de lijkt maar zo hij komt echt uit USA