132.201 gebruikers | 83.061 films | 30.189 regisseurs | 3.421.622 berichten | 4.775.142 stemmen

locatie: Films » Beneath (2007) » Info

Horror / Thriller
81 minuten

geregisseerd door Dagen Merrill
met Nora Zehetner, Matthew Settle en Gabrielle Rose

Christy keert terug naar haar geboortestad, nadat jaren geleden bij een auto ongeluk haar zus ernstig misvormd raakte, met Christy achter het stuur. Achternagezeten door nachtmerries hierover, leert ze al gauw dat haar ergste nachtmerrie uit gaat komen...

gebruiker
bericht

red bull
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 april 2008, 15:12 uur
inderdaad meteen doorspoelen naar de aftiteling. of gewoon NIET kijken, ik zie dit echt als pure tijdverspilling...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 april 2008, 17:11 uur
Pure tijdverspilling maar toch 2 ** geven. Ik zou een halve ster geven dan ik vind ik pas pure tijdverspilling ;)

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Beneath Hill 60 (€ 15,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Beneath Hill 60 (€ 17,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Beneath Hill 60 (€ 17,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

red bull
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 april 2008, 20:51 uur
ik vind het pure tijdverspilling om van jouw bericht een fatsoenlijk verhaaltje te maken :)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2008, 14:04 uur
Onverwachts goede horror met een geweldige climax. De opbouw is soms een beetje irritant door een overmatige herhaling van flashbacks/visioenen. De hoofdrolspeelster is wel een beetje aan de zwakke kant maar dat neemt niet weg dat dit een horror is die zeker de moeite waard is.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juli 2008, 14:41 uur
Hmwa.. aardige film. Niet slecht maar ook niet zo goed om nog een keer te kijken. 2,5*

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 juli 2008, 20:06 uur
Ik vond dit wel een goed film.Het verhaal was wat voorpelbaar, maar aan t einde vond ik hem vrij eng.Ik schrok een paar keer flink.

Prima film..een 3.5

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juli 2008, 0:14 uur
hier zitten toch slechte filmkenners, mooie film, goed acteerwerk en goed verhaal 4.5

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 augustus 2008, 11:49 uur
Goede middelmaat.

Het verhaal is nogal verwarrend en vooral in het begin moeilijk te volgen maar er hangt wel constant een zekere spanning.
Het laatste kwart is het beste stuk en loont om te zien.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2008, 21:54 uur
Wat een ontzettend wrang einde. Beter dan ik had verwacht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 januari 2009, 22:46 uur
Een hele prettige film, die ik vooraf had aangezien voor een spookfilm maar toch vooral een Thriller was. Hoewel de Flashbacks hier en daar wat vermoeiend zijn bleef ik toch geboeid kijken. Vooral Nora Zehetner :)P viel in positieve zin op. Een bijzonder mooie verschijning die ook niet onverdienstelijk acteerde.
Het einde met dat water was voor mij meer een erotische dan een horror ervaring. :D

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2009, 1:33 uur
Niet meer dan tijdverdrijf. Het verhaal was redelijk (voorzien overigens van veel clichés) maar wel voorspelbaar. Spannend werd het nergens en de schrikmomenten die iemand hierboven noemt heb ik nergens gezien want die zag je al van mijlenver aankomen waardoor het geen schrikmomenten meer waren. De acteerprestaties van de hoofdrolspelers waren ook niet bepaald geweldig (vooral die van Matthew Settle).

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2009, 17:47 uur
een matige triller ( horror kan je het NIET noemen) die wat te lang

aansleept met af en toe wat spannende stukken

niet slecht maar ook niet goed

goed acteerwerk en leuk verhaal met een onverwacht einde

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 mei 2009, 10:10 uur
ik vond deze wel gaan heb me er niet geweldig mee geamuseerd

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 juni 2009, 14:15 uur
Net deze film gekeken. Geen slechte film eerlijk gezegd.
Wel eentje die je aandachtig moet kijken. Goede cast en vooral een zeer onverwacht einde.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 augustus 2009, 1:11 uur
Kon me wel bekoren. De verbrande vrouw vond ik heel 'gemaakt'. Het verhaal was ook leuk en bracht je wat op een verkeerd been wat leuk is en zo kon je dus het einde niet voorspellen.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juli 2010, 22:17 uur
Veel te langdradig, maar door de scenes te skippen heb ik het verhaal in de helft van de tijd gezien en dan kan het redelijk bekoren.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 augustus 2010, 4:17 uur
Meer van verwacht.

Het kijkt weg omdat je toch wel benieuwd bent naar wat zaken, om achteraf te beseffen dat het eigenlijk alleen maar leunt op hoe het uiteindelijk in elkaar zit (wat gelukkig nog genoeg is voor een voldoende).

Acteerwerk is oke.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2010, 23:19 uur
ik vond de film niet zo eng maar het idee wel
stel je eens voor dat er iets in je muren woont
brrrrrrr!

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 december 2010, 16:28 uur
Niet best dit! Ik heb hem niet afgekeken. Vond het beneden de maat geacteerd.
Ik schrok wel een paar keer maar dat heb ik altijd omdat ik het geluid zo kolere hard zet!
Voor mij niet de moeite waard.
Jammer maar helaas

mug13
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 april 2011, 12:11 uur
Een vage film met een duister sfeertje.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 juni 2011, 8:52 uur
Geen superfilm, maar naarmate het verhaal vorderde wilde ik toch wel weten hoe het zou aflopen. Redelijke acteerprestaties, goede sfeer, goed gefilmd. De flashbacks waren te veel en te overdone.

Al met al 3*

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juli 2011, 12:22 uur
Niet al te beste film.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 september 2011, 16:23 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Ik vond dit een verrassende film, had een ander idee toen ik begon met kijken, maar het is me niet tegen gevallen. Echt een enge film vond ik het niet, het was eerder een film waarin je wilt weten wat er precies is gebeurt met een aantal schrikmomenten. Ik vond het, tja... mooi/boeiend dat het uiteindelijk eigenlijk draaide om de link tussen de twee zussen. De visioenen die Christy zag ook echt hetgene was wat haar zus zag. Je denkt tijdens de film een paar keren het zit zo, om vervolgens erachter te komen dat dat niet het geval is. Het bleef me toch boeien en ik wou weten hoe het nou eigenlijk zat.

De gehele film bleef me boeien en vond ik leuk tot.... het einde, man wat een afknapper is ze er eindelijk achter gekomen dat haar zus nog leeft en zijn ze herenigt, wordt ze eventjes simpel neergestoken door haar dochtertje en valt ze het water in. Ik vond dit toch wel even vies tegenvallen.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 oktober 2011, 8:51 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Het begin vond ik een beetje warrig met al die flashbacks en ook visioenen maar op een gegeven moment kom je daar wel doorheen en word het ook wat minder. De spanning wordt heel goed opgebouwd in deze film. Ben ook een aantal keer goed geschrokken. Het verhaal over de twee zussen greep me ook best wel aan waardoor deze horror nog een meerwaarde kreeg.

Aan de ene kant vond ik op het einde wel jammer dat ze, nadat ze eindelijk erachter komt dat haar zus nog leeft, neergestoken word door haar dochtertje. Maar aan de andere kant zag ik dat totaal niet aankomen en was het zeker een verassing.