Father of the Bride Part II (1995)

204 stemmen | gemiddelde 2,34
Familie /
Komedie106 minuten
geregisseerd door
Charles Shyermet
Steve Martin,
Diane Keaton en
Martin ShortGeorge Banks (Steve Martin) is nog maar net bekomen van zijn dochters trouwdag, als de lieve meid hem komt vertellen dat ze zwanger is. Hij ziet het niet zitten om nu al grootvader te worden. De schrik wordt echter groter als zijn vrouw Nina Banks (Diane Keaton) hem vertelt dat ze ook zwanger is. De ramp is compleet als ze Franck Eggelhoffer (Martin Short) weer inhuren om een dubbel welkomstfeest voor de baby's te organiseren.
FisherKing
[permalink] geplaatst op 30 juli 2002, 23:05 uurvervolg van "niks"
5,0
[permalink] geplaatst op 9 april 2003, 19:21 uurdit is gewoon een meesterlijk vervolg op een briljante film.
leuk verhaal ,fantastische cast waar vooral steve martin en de beeldschone kimberly williams ijzersterke rollen neerzetten.
vol hilarische momenten en mooie muziek.
5,0
[permalink] geplaatst op 22 november 2003, 13:17 uurFather of the Bride part II is eindelijk uitgebracht op dvd.
13.99 bij MediaMarkt.

3,0
[permalink] geplaatst op 3 maart 2004, 14:05 uurGewoon een aardige film niet meer en niet minder toch een dikke voldoende dus een 6 dus 3 *
[permalink] geplaatst op 17 juni 2004, 14:30 uurEen grappige film met als hoogtepunt Steve Martins super lompe reactie op het nieuws dat hij weer vader zou worden ('Het kind groeit op in een bejaardentehuis' o.i.d) Wat heb ik gelachen!!
Maar verder niet heel erg spetterend, gewoon leuk (erg leuk, zelfs?)
[permalink] geplaatst op 3 september 2005, 21:05 uurEen redelijk vervolg, maar minder vermakelijk als het eerste deel. 2*
4,0
[permalink] geplaatst op 21 september 2005, 19:53 uurHeel leuk vooral als ze Franck en zijn vriend tegen komen

****
film_kaza
[permalink] geplaatst op 28 maart 2006, 13:01 uurdeze kwam op tv, maar die had ik gemist. dat is vreselijk jammer. hij leek mij erg leuk
[permalink] geplaatst op 5 april 2006, 14:57 uurfilm_kaza schreef:
Heb jij even geluk...zondag weer op tv!

2,5
[permalink] geplaatst op 6 april 2006, 13:03 uurNou komt hij nu op tv. Ik had hem nu juist gekocht.
3,0
[permalink] geplaatst op 20 mei 2006, 17:30 uurOp zich een leuk vervolg.
Een verlengstuk van het origineel.
Zoals met veel Steve Martin films een feel good komedie.
2,0
[permalink] geplaatst op 29 juni 2006, 11:24 uurEen film met zijn ups en downs, meestal jammergenoeg downs, maar er zaten ook wel een paar grappige en gevoelige momenten in. (zoals in het ziekenhuis). Het verhaal is natuurlijk wel superorigineel. Voor de rest niet veel aan. Wel goeie acteerprestatie van Steve Martin.
2,0
[permalink] geplaatst op 30 juni 2006, 12:44 uurVond de film niet zo leuk maar Steve Martin is echt geweldig!
1,5
[permalink] geplaatst op 2 september 2006, 19:53 uurErg saai. Wáar gaat het over? Steve Martin is toch een super speler. Toch afgezien om een of andere reden.
1.5

2,0
[permalink] geplaatst op 2 september 2006, 22:41 uurGezinsfanaat Martin trekt de ene sentimentele kop na de andere in een tergend burgelijke en semi-sentimentele film. De combinatie Martin-keaton is ook niet bruisend.**
djelle
[permalink] geplaatst op 6 september 2006, 21:10 uurmikey schreef:
Lang geleden dat ik deze films zag, maar was dit nu niet net onderdeel van het grappige? De spoof met het burgelijke 'modelgezinnetje'?
2,0
[permalink] geplaatst op 7 september 2006, 13:15 uurMisschien wel, maar persoonlijk kon ik geen cynisme ontdekken.
Vandernagel
[permalink] geplaatst op 9 december 2007, 11:56 uurDeel 1 was maar matigjes, maar dit deel gaat gewoon richting slecht.
1,5 sterren