134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.497 berichten | 4.928.884 stemmen

locatie: Films » Lost Treasure (2003) » Info

Actie / Avontuur
85 minuten

geregisseerd door Jim Wynorski
met Stephen Baldwin, Nicollette Sheridan en Coby Ryan McLaughin

Bij een overval op het Metropolitan Museum worden diverse kostbaarheden buit gemaakt. In een wilde achtervolging verliezen de overvallers echter de macht over het stuur en detective Carl McBride weet de objecten terug te vinden. Onder de buit is ook een mysterieuze schatkaart. Carl schakelt de hulp in van zijn broer Brian, maar dan wordt hij zelf gekidnapt door Arterra, het brein achter de overval. Om zijn broer te redden moet Brian de schat vinden en Arterra te slim afblijven.

gebruiker
bericht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 maart 2005, 13:19 uur
ik de eer hebben om als eerste een bericht achter laten,wel jammer dat het bij een echte B film is, heb hem net gekeken,en ik moest hem van mezelf afkijken om een eerlijk oordeel te geven...
maar ja die vloedgolf deed het hem toch echt,wat nep,en wat flauwe grappen,maarja ik heb me nog wel vermaakt,dus ik geef toch wel 2 *....

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 mei 2005, 4:51 uur
dat is juist zoleuk..je ziet echt dat de B-producenten het echt willen,maar kunnen is iets anders ;)!

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Jack Hunter - The Lost Treasure of Ugarit (€ 4,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Jack Hunter: The Lost Treasure Of Ugarit (€ 5,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Lost Treasures of Ancient - Ancient Jerusalem (€ 5,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 november 2007, 17:23 uur
Ook aangemeld voor Moviemeters, en vanaf nu ga ik elke film die ik bekijk voorzien van commentaar en een beoordeling!! De film Lost Treasure is de eerste beoordeling in deze.

Gelijk maar met mijn cijfer komen, een 1.5
Meer zit er echt niet in. Het verhaal is erg slap, en al doet de titel vermoeden dat er naar een schat gaat worden gezocht, gaat de film hier echter amper over. Het meerendeel van de film word de vete uitgevochten door de gebroeders (de avonturiers zogezegd) en de mannen van crimineel Arterra.

Als de avonturiers de strijd winnen word het vinden van de schat afgedaan met twee minuten film, en dit vind ik toch een zwaar minpunt. Verder zijn de special effects waardeloos, en de vloedgolf erg overtrokken. Verder is het opmerkelijk dat Arterra opeens weer helemaal fit is nadat hij enkele scenes daarvoor toch van een aanzienlijke hoogte van een rots is geduwd.

Het acteerwerk van Baldwin maakt nog enigzins iets goed, maar dat neemt niet weg dat het een zeer matige film is die amper een B-film status waardig is.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 februari 2008, 8:42 uur
Ik vind het een goede film.

Gekocht: 5 dvd's voor 5 euro.

1 euro voor deze film. Het mocht meer zijn, want hij was goed

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 januari 2010, 20:30 uur