Strange Bedfellows (2004)

geregisseerd door
Dean Murphymet
Paul Hogan,
Michael Caton en
Pete PostlethwaiteIn Strange Bedfellows krijgen twee oldtimers uit een klein stadje te maken met financiële problemen. Op hun belastingaangifte geven de twee mannen zich uit voor een homokoppel.
Nadat ze te horen krijgen dat ze zullen gecontroleerd worden door een belastinginspecteur moeten ze leren hoe ze zich als homoseksuelen moeten gedragen.
3,0
[permalink] geplaatst op 21 juli 2005, 0:11 uurBest aardig met wat geestige momenten, maar totaal niet "hilarisch" zoals de DVD hoes ons beloofde.
En er zit nog een goedbedoeld moraaltje in ook
2,5
[permalink] geplaatst op 23 juli 2005, 1:03 uurTja, gay-awareness door crocodile dundee.. Niet echt mijn ding.
toch nog 2,5 * voor het meer dan redelijke acteerwerk van Michael Caton en de goed foute aankleding.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 september 2006, 10:40 uurEen zeer moeilijk te beoordelen film. Vooral omdat sommige scenes nogal knullig zijn en er toch aardig wat slechte grappen in zitten. Het mooie van een film als deze is dat hij ook niet probeert je constant in lachen uit te laten barsten; het poogt meer om een je de hele film lang een glimlach op je gezicht te laten hebben. Dat is bij mij slechts ten dele gelukt. Gelukkig heeft de film wel een soort van charme overzich, waardoor ik bij de 3* uit kom.
3,0
[permalink] geplaatst op 23 oktober 2006, 13:47 uurDe film biedt luchtig vermaak, meer niet. Er zaten zeker een paar geslaagde grappen in, maar soms was de film ook wat saai. Met name hun verblijf in sydney duurde me te lang. Al met al toch drie sterren.
2,5
[permalink] geplaatst op 3 mei 2007, 9:33 uurEen matige film die bij mij net geen voldoende kan scoren. Er zaten wel een paar leuke dingen in maar daar is dan ook alles mee gezegd. Kortom 2,5*
2,5
[permalink] geplaatst op 30 september 2008, 22:34 uurMatige comedy, met een aantal leuke scènes en een heel hoop saaie momenten.
Tot en met het moment dat beide heren in de homoclub in Sydney belanden heeft de film zelfs amper een glimlach op mijn gezicht getoverd. De scènes in de club waren wel uitermate grappig.
Daarna zitten er nog een aantal leuke momenten in, maar veels te weinig om te kunnen spreken van een geslaagde comedy.
2,5*.
3,0
[permalink] geplaatst op 1 oktober 2008, 14:04 uurDeze film had ook backdoor dundee kunnen heten.
Exact dezelfde voor de hand liggende jokes als bij corcodile dundee.
Hier en daar leuk, vaak ook niet maar toch prima te kijken,
3,5
[permalink] geplaatst op 18 november 2009, 9:59 uurLeuke komedie over homosexualiteit dat uit zijn taboe wordt gehaald.. Goed spel van Hogan en Caton. Soms wat langdradig, maar heb me toch niet verveeld. Het einde is wat te zoeterig.
2,0
[permalink] geplaatst op 6 maart 2011, 12:38 uurVermakelijke film. Geweldig spel van Paul Hogan en Michael Caton. Jammer van de stereotype gay characters (drag queens, in leer gehulde mannen...) en het abrupte einde.
The Scorcher
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2011, 11:21 uurLeuke, zachtaardige komedie.