134.884 gebruikers | 85.680 films | 31.041 regisseurs | 3.507.200 berichten | 4.928.494 stemmen

locatie: Films » Frauds (1993) » Info

Komedie / Misdaad
90 minuten

geregisseerd door Stephan Elliott
met Phil Collins, Hugo Weaving en Josephine Byrnes

Jonathan Weats heeft, buiten medeweten van zijn vrouw, samen met zijn vriend Michael een inbraak in scène gezet om de verzekering op te lichten. Beth betrapt deze zogenaamde inbreker echter op heterdaad en doodt hem met de kruisboog van haar man, met als gevolg dat het hele plan in duigen valt. Toch besluit Jonathan de schade te claimen bij verzekeringsagent Roland Copping. Deze doorziet al snel het plan, maar meldt de fraude niet bij zijn superieuren.

gebruiker
bericht

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2004, 11:34 uur
Deze film was erg geestig en eigenlijk fucking weird. Die Collins kan een redelijke wacko spelen. Hij heeft daarnaast ook een flinke portie humor. Dit moet je kijken als je in de war bent. Dan wordt je nog gekker.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 maart 2005, 17:37 uur
Erg matige film. Heel slap zelfs. Het kon met niet echt boeien. Wel leuk om phil collins eens van een andere kant te zien.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Frauds (€ 5,29)
exclusief € 1,75 verzendkosten

Frauds (€ 5,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Frauds (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 maart 2008, 1:27 uur
Zeker geen tegenvaller deze film. Hoewel het verhaal niet bijster origineel is, heeft de regisseur hier toch een leuke invulling aan weten te geven. Collins viel trouwens ook niet tegen als acteur. Al met al best leuk vermaak voor een regenachtige donderdagavond. ;)

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 april 2008, 19:30 uur
Ik vind deze film geweldig!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2008, 13:50 uur
Phil collins! Leuk gespeeld :)

Geen slechte film: 3*

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 januari 2010, 16:39 uur
Frauds, het lijkt eerlijk gezegd op een "B film" als je naar de voorkant. De achterkant sprak me daarentegen wel aan. En achteraf kan ik echt zeggen dat ik het een goede film vond. Hij zat goed in elkaar en zeker niet cliché.
Het acteerwerk was erg goed, vooral Phil Collins was zeer goed. We weten allemaal dat hij goed kan zingen, maar dat hij ook zo goed kan acteren? Jammer dat hij niet is doorgebroken in die vijftien jaar, ik had graag nog meer van hem willen zien.
Goede film, zeker de moeite waard om te kijken!

88Fabian
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 september 2010, 8:44 uur
Ik heb deze voor 3,00euro gekocht en ga de film binnenkort eens bekijken.

88Fabian
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 september 2010, 10:32 uur
Tja ik vind dit niet echt een goeie film het begon allemaal wel erg traag vind ik,op het laatst werd het pas echt spannend.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juli 2011, 16:34 uur
tja, als je van een hoop flauwekul houdt, is dit misschien leuk. Ik vond dat dus niet zo. Phil Collins kan op zich best aardig acteren, maar hij kan dit niemendalletje niet redden.