134.883 gebruikers | 85.680 films | 31.041 regisseurs | 3.507.181 berichten | 4.928.467 stemmen

locatie: Films » Taxi zum Klo (1981) » Info

Drama / Erotiek
95 minuten

geregisseerd door Frank Ripploh
met Frank Ripploh, Bernd Broaderup en Orpha Termin

Bernd is een typische Berlijnse 'huisvrouw'. Zijn favoriete bezigheden zijn koken, schoonmaken en het huishouden doen. Frank, zijn 'echtgenoot', heeft een iets andere smaak. Zijn drang naar anonieme seks met mannen is onstuitbaar! Ziedaar, een probleem...

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 april 2004, 15:28 uur
leuke pornofilm met verhaal want dat is het.waarschuwing. wie niet van pissex scenes houd is deze film geen aanrader.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 april 2004, 17:10 uur
En dan ook nog plassex wr geen vrouw aan te pas komt, toch?

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 oktober 2008, 18:29 uur
Haha, deze film werd indertijd door de VPRO [wie anders heeft het lef om dat te doen] uitgezonden en wij keken met het hele gezin naar deze film [ik, m'n zusje, pa &ma]. Leuke film voor het hele gezin! ahum...
Wat ik me er nog van herinner is dat er humor in zat maar ook een paar echt gore scenes.
De latere porno die ik heb gezien was echt bagger slecht en daarbij vergeleken zit hier tenminste nog een verhaal in en is 'ie best vermakelijk.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juli 2009, 12:36 uur
Raar dat ie op MM 1.83 stemmen heeft en op IMBD een cijfer heeft van een 6.6

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 januari 2012, 1:14 uur
Open en schaamteloos portret/bespiegeling van een moeilijke homorelatie en seksuele prestaties van een leraar uit Berlijn, vol met expliciete karakteristieke porno (duidelijk van voor het aids-tijdperk), die ik als homoseksuele man zelfs smakeloos vond om te zien, maar waarschijnlijk komt dat omdat ik de hoofdpersoon niet bepaald appetijtelijk vond. Het verhaal op zich heeft ook al weinig om het lijf.