132.196 gebruikers | 82.900 films | 30.189 regisseurs | 3.421.440 berichten | 4.774.934 stemmen

Christmas with the Kranks (2004)

Christmas with the Kranks (2004)
224 stemmen | gemiddelde 2,42
mijn stem:
Komedie
98 minuten

geregisseerd door Joe Roth
met Tim Allen, Jamie Lee Curtis en Dan Aykroyd

Luther Krank (Allen) is een man die besluit om Kerstmis en alles wat erbij hoort over te slaan. In plaats hiervan gaat hij op vakantie met zijn vrouw Nora (Curtis). Maar wanneer zijn dochter op het laatste moment besluit om met de feestdagen naar huis te komen wordt hij gedwongen om weer aan alle kerstverplichtingen te voldoen.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 december 2010, 18:24 uur
Redelijk leuke vermakelijke film, goed voor een avondje op de bank als er even niets bijzonders op TV is(dus kan bijna elke avond).
Ik had alleen wat hogere verwachtingen bij een kerstfilm met een cast als deze.
Tim Allen niet erg sterk(los van de diner scene met botox face) en Dan Aykroyd hebben we ook in betere tijden gezien.
Het over enthousiastische acteerwerk van Jami Lee kennen we nog wel van "a fish called wanda" denk ik en vond het niet erg storend.
Ik vond hem niet vervelend maar ook niet speciaal, daarom 2,5 ster.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 december 2010, 14:34 uur
Moest af en toe erg hard lachen om de capriolen van Tim Allen. De dochter was ook fijntjes. Ook altijd leuk om Dan Aykroyd voorbij te zien kopen. Deed me beetje denken aan de national lampoon films met chevy Chase. Kortom een ouderwetse kerstcomedy.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Christmas With the Kranks (€ 4,99)
exclusief € 1,19 verzendkosten

Christmas With the Kranks (€ 5,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Christmas With the Kranks (€ 6,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2010, 10:47 uur
Erg leuk verhaal, ik zou het boek ook wel willen lezen.Grappen niet allemaal geslaagd, en het acteer werk was ook wel oke’.heb genoten van deze kerst film.Het eind was erg af gezaagd vond ik. 3,0*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 december 2011, 0:54 uur
2,41? Kan toch niet zo slecht zijn?

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 december 2011, 10:18 uur
Niet zo'n slechte film maar had veel beter gekund. Tim Allen doet het redelijk maar Jamie Lee Curtis vind ik toch wel wat te overdreven spelen.
Het uitgangspunt van de film om de Kerst maar over te slaan is goed gekozen. Wel wordt het vaak saai neergezet en vergezeld van flauwe grappen. De manier hoe de omgeving erop reageert is ook erg overdreven, al is het, zeker in een kleine gemeenschap ook weer niet zo gemakkelijk om met tradities te breken.
In plaats van door te gaan met het verhaal, komt dus de wending, wat ik bijzonder zwak vind en met allerlei flauwe toestanden tot gevolg. Het was beter geweest als ze wel op vakantie gingen en dan nog het één en ander hadden meegemaakt. Jammer. 2.0

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 december 2011, 17:20 uur
Erg matige kerstfilm. Eerst wil ik even toegeven dat het gekrijs en het geforceerde gedoe van Jamie Lee Curtis me echt op de zenuwen aan het werken was. Die vrouw is alleen goed om in een horrorfilm achterna gezeten te worden.

Maar ook de rest viel behoorlijk tegen. Het plot is te belachelijk voor woorden. Wie interesseert het nu als die mensen Kerstmis eens skippen....only in America. Ik kon me niet in de heisa vinden waar deze film over ging. Ook de grappen waren schaars, het enige leuke stukje was dat met de botox.

De rest kreeg me niet echt warm, al was er veel versiering en kerstspirit - taferelen aanwezig. Voor mij ontbrak er nog iets aan.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 december 2011, 22:38 uur
Ja leuke film. Precies wat je er van verwachten kan. Wel apart dat ie nog geen 200 stemmen heeft terwijl er beroemde acteurs als Tim Allen en Dan Akroyd in spelen. Courtis is ook niet de minste.

Leuk voor een keertje, niets speciaals.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 december 2011, 22:44 uur
I look like a Mafia Lieutenant.

Leuk. Ik hou wel van kerstfilms. Precies wat ik had verwacht van een Tim Allen film: grappig en simpel. De film heeft een warme en komische sfeer. Heb een paar keer moet lachen om de grappige Tim Allen. Jamie Lee Curtis was iets minder, maar was niet storend o.i.d. De film is cliché, maar wat wil je anders bij een kerstfilm. Ik vond het in ieder geval niet erg. Prima feel-good-film.

Je weet wat je kan verwachten van een Tim Allen film. Vind je Allen niks, kijk dan ook niet. Snap de lage score hier dan ook niet helemaal.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 december 2011, 22:49 uur
brabusRUS schreef:

De eerste helft is niet zo cliché, integendeel, alleen het tweede gedeelte.

brabusRUS schreef:
Snap de lage score hier dan ook niet helemaal.

Tsja, het is eigenlijk een familiekomedie en die ..... de floplijst nog nooit bekeken?.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 december 2011, 15:44 uur
Echt een leuke kerstfilm om te kijken!
gezellig en leuk!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 december 2011, 20:07 uur
Ik heb me best vermaakt met deze sfeervolle kerstfilm. Cliche ja, maar dat zijn vrijwel alle kerstfilms tenslotte. Aardig geacteerd en de film nodigt uit om helemaal afgekeken te worden, al heel wat tegenwoordig.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 december 2011, 19:15 uur
Niet super bijzonder maar zeker wel vermakend :) Brengt je in ieder geval wel in de kerst stemming! 3*