Tamala woont op CatEarth in Meguro City, Tokyo. Het is daar een depressief gebeuren, door de voortdurende regenval. Ze verhuist naar Planet Q, een planeet waar "Haat" vaak voorkomt, waar ze intrekt bij Michelangelo (zij noemt hem steeds Moimoi, was grappig)
Daar wordt ze gestalkt door een geile, pedofiele politiehond.
Tot zover de poging tot plotomschrijving.
Catty & Co is een superbedrijf die een monopolie heeft over het hele universum. De reclame ervoor begint na een tijd serieus de spuigaten uit te komen.
De animatie ziet er amateuristisch en ouderwets uit, lijkt zowat Mickey Mouse jaren 30-stijl. De film is voornamelijk in het zwart-wit en 2D. Af en toe gooien ze daar eens wat kleur en 3D in, wat buiten het laten zien dat het zeker geen film uit de jaren 30 is, over het algemeen weinig nut had verder.
Die t.o.L blijkt veel gedaan te hebben aan deze film, aangezien zijn naam exact 10 keer bij de credits voorbijgerold is. En blijkt dat hij ook alle muziek geschreven, gecomposeerd en vaak ook zelf heeft uitgevoerd.
De muziek was op zijn minst speciaal te noemen, ik vond het wel ok, maar kan er niet echt een benaming op plakken.
Ik verwachtte een freaky film, en ik heb het ook gekregen. Het was alleen anders dan ik het me had voorgesteld.