134.885 gebruikers | 85.685 films | 31.043 regisseurs | 3.507.273 berichten | 4.928.605 stemmen

Seeing Other People (2004)

Seeing Other People (2004)
33 stemmen | gemiddelde 2,53
mijn stem:
Komedie
90 minuten

geregisseerd door Wallace Wolodarsky
met Jay Mohr, Julianne Nicholson en Lauren Graham

Ed en Alice zijn een koppel dat over twee maanden gaat trouwen. Nadat Alice een vriend betrapt op het hebben van seks met een onbekende begint ze na te denken over haar eigen seksuele geschiedenis waarbij ze een ontoereikend gevoel krijgt. Ze stelt aan Ed voor dat ze allebei seks hebben met andere mensen tot aan hun trouwerij. Ed stemt uiteindelijk in maar hoopt dat Alice haar plannen niet waar maakt. Hun relatie wordt op deze manier danig op de proef gesteld.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 december 2004, 12:30 uur
Wel aardige film voor een rustige zaterdagavond.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 februari 2005, 1:35 uur
Aardige film, misschien wel. Maar meer hoef je er ook niet van te verwachten. Het einde is al van het begin duidelijk en vanaf dan zie je alles aankomen.
De film heeft me uiteindelijk niet kunnen boeien, terwijl er met die concept toch wel wat meer had kunnen inzitten...

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 februari 2005, 14:11 uur
Wel een geslaagde film. Voorspelbaar of niet zit toch een goede les in over dat altijd groenere gras he!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2008, 18:48 uur
Flauw en voorspelbaar: 2,0

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2011, 13:50 uur
Had wat kunnen worden als ze er een thriller van hadden gemaakt. Humor is ver te zoeken.
De dames die voorbij komen zijn wel aantrekkelijk, alleen had er wel wat meer bloot in mogen voorkomen. Helemaal als je naar het onderwerp kijkt. Acteerwerk heb ik niet eens wat op aan te merken. Na een uurtje wordt het concept wel erg saai en het einde zie je dan ook van mijlenver aankomen. Werd ook een beetje afgeraffeld. Het einde voelde niet als het einde. 2 sterren.