Verborgen Gebreken (2004)

geregisseerd door
Paula van der Oestmet
Henny Orri,
Priscilla Knetemann en
Monic HendrickxEen alleenstaande, licht dementerende oude vrouw (Henny Orri), gaat op reis om de as van haar overleden broer uit te strooien bij het familiehuis in Schotland. Het tienjarige meisje Chris (Priscilla Knetemann) veroorzaakt tijdens een vakantie met haar familie een ongeval dat haar grote broer noodlottig lijkt te worden. Tijdens haar vlucht door Schotland kruist haar pad dat van de oude vrouw. Naarmate de buitenwereld hen meer op de hielen zit, ontstaat er een hechte band tussen hen beiden.
[permalink] geplaatst op 17 mei 2008, 6:50 uur
tijmengozer schreef:moviefreak#1 schreef:
Bij
Ro-Disc momenteel in de aanbieding voor € 5,-
Late reactie!! Denk je zelf niet dat ze 'm na 15 maanden zelf al niet gevonden heben?

3,5
[permalink] geplaatst op 26 januari 2010, 12:48 uurEen zeer aardige film. Ooit al eens het boek gelezen, daar was ik vooraf niet zeker van. Het meisje Chris is naar mijn mening erg goed gecast! Ze kwam sterk overeen met het beeld dat ik had gevormd bij het boek.
3,0
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2010, 19:50 uurLeuke film, best aangenaam om zien.
Knappe soundtrack en prachtige eiland zichten.
Soms een beetje ongeloofwaardig verhaal.
2,0
[permalink] geplaatst op 13 maart 2011, 23:52 uurDe clue van deze film was me niet echt duidelijk... Je volgt de film, maar achteraf vraag je je af waar je naar zit te kijken.
De locatie is wel erg mooi, en de acteerprestaties niet slecht.
2,5
[permalink] geplaatst op 14 mei 2012, 22:03 uurRedelijke film en een vreemd einde, aardig om een keertje gekeken te hebben.