132.193 gebruikers | 82.843 films | 30.189 regisseurs | 3.421.337 berichten | 4.774.815 stemmen

locatie: Films » Impostor (2001) » Info

Sciencefiction / Thriller
95 minuten

geregisseerd door Gary Fleder
met Gary Sinise, Madeleine Stowe en Vincent D'Onofrio

Het is 2079: de aarde is al meer dan een decennium in oorlog met buitenaardse wezens. Spencer Olham is een wetenschapper wiens laatste werk waarschijnlijk de planeet zal redden. Plotseling wordt hij er echter van beschuldigd een buitenaardse spion te zijn, en wordt hij het middelpunt van een grote klopjacht.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 januari 2011, 19:55 uur
Een goede sf-film.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 januari 2011, 19:24 uur
goeie film hoor , niks mis mee. en zeker geen B film ! verrassend einde , en een nog meer verrassend einde als je begrijpt wat ik bedoel :-)

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Impostor (€ 5,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Impostor (€ 6,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Impostor (€ 6,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 februari 2011, 2:07 uur
Wel een redelijk filmpie ;)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 februari 2011, 2:08 uur
Best aardige replicaflick, komt nergens ook maar in de buurt van het meesterwerk Blade Runner, maar vertoont wel gelijkenissen. De clue komt uiteindelijk amper verrassend over, helaas.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 februari 2011, 17:14 uur
Leuke en vrij aardige spannende film.
Goede sfeer en lekker duister en met een vermakelijk verhaal.
Acteren was ook best goed.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 maart 2011, 16:59 uur
Beetje laag gemiddelde. Jammer.

Zie deze film toch een beetje de voorganger op Battlestar Galactica, Equilibrium en Minority Report. Het budget is beduidend lager, dat zie je inderdaad terug. Omdat we allemaal deze films hebben gezien lijkt dit een simpel filmpje, beetje slap. Vond ik toch niet echt. Het idee is redelijk origineel, en de uitvoering prima. Waar andere films meer aandacht besteedden aan de achtervolgingsscenes lijkt hier de nadruk te liggen op de climax op het eind. Grappig bedacht, en stof om later over na te denken.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2011, 18:48 uur
Redelijke SF film met een aardige hoofdrol van Sinise en een vermakelijk verhaal. De opbouw naar de climax is prima gedaan en de climax zelf is ook wel aardig. Dat de film low budget is kun je wel merken en wat betreft originaliteit scoort de film ook niet zo hoog. Desondanks een vermakelijke film en tot het einde blijft boeien.

TheShadowking
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 augustus 2011, 0:01 uur
Verwachtte er eerst niet veel van en ben ik niet zon fan van Gary Sinise. De film begon beetje sloom met een vrijparij maar raakte kort daarna in een stroomversnelling die ongeveer de rest van de film doorgaat.
Af en toe was het daardoor wel wat rommelig montagewerk en miste ik dingen. Op het einde blijkt dat het een ijzersterk verhaal is.
Jammer van het low budget decord alleen, daardoor en door cast net geen 4 sterren.