134.885 gebruikers | 85.682 films | 31.041 regisseurs | 3.507.228 berichten | 4.928.552 stemmen

locatie: Films » Strangeland (1998) » Info

Strangeland (1998)

Strangeland (1998)
93 stemmen | gemiddelde 2,56
mijn stem:
Horror / Thriller
100 minuten

geregisseerd door John Pieplow
met Dee Snider, Kevin Gage en Linda Cardellini

De 15 jaar oude Genevieve Gage en haar vriendin Tiana Moore ontmoeten op het internet in een chatroom Captain Howdy, die de meiden uitnodigt voor een feestje bij zijn huis. Maar als ze die avond niet thuiskomen, gaat politieagent en Genevieve's vader Mike op onderzoek uit. Mike komt de moordenaar, die zijn slachtoffers met naald en draad bewerkt voor hij ze bruut afslacht, al snel op het spoor en weet hem zelfs te vangen en op te sluiten. Slechts vier jaar later wordt deze schizofrene Carleton Hendricks echter vrijgelaten. Maar is hij wel compleet genezen? En is Captain Howdy wel echt verdwenen?

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 februari 2010, 17:25 uur
I WANNA ROCK!!!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2010, 16:12 uur
Heb deze 7 jaar geleden ofzo gezien, en ik was de naam vergeten.
Maar deze film bleef echt de hele tijd aan me hangen, ik zocht 7 naar deze film, en eindelijk heb ik hem! Whoehoe

Snel weer is ff opnieuw gaan kijken :D

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Strangeland (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 april 2010, 20:57 uur
Kristeeel schreef:
Heb deze 7 jaar geleden ofzo gezien, en ik was de naam vergeten.

Snel weer is ff opnieuw gaan kijken :D

Ik had precies hetzelfde ;).

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 augustus 2010, 20:01 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Ik heb hem denk ik ook 7 jaar geleden toen op tv gezien.
Vond het wel leuk om Kevin Gage(Waingro Heat) in een totaal andere rol te zien. Ik vind hem sowieso wel een gave filmkop hebben.
Het verhaal was ook redelijk spannend. Maar het had wel wat slechter mogen aflopen allemaal. Had meer indruk gemaakt. Leuk voor een zaterdag avondje. 3 sterren.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 oktober 2010, 16:21 uur
Toch vraag ik me af wanneer het vervolg uitkomt. Over de productie(die geloof ik mei dit jaar plaatsvond) is weinig bekend.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juni 2011, 12:25 uur
blisteringdude schreef:
Deel 2 komt eraan :D!

Zo te zien kan je jezelf nog opgeven voor een rolletje in deel2. *:)*

Overigens staat er nog uitgebreide uitleg wat er is gebeurt na deel 1 op wikipedia.. waarom deel2 zo lang op zich heeft laten wachten en hoe hij vond dat dit de voorloper van Saw en andere martelfilms was. En dat hij wel een DEE-rectors cut wilde maken, maar niemand zijn handen wilde branden aan de Director's Guild. http://en.wikipedia.org/wik...
Maar ja... wie interesseert dat nou? Mensen houden toch niet van zieke films? ^O^ _O_ _O^

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 oktober 2011, 21:11 uur
Lijkt er toch wel op dat het weer een tijd kan gaan duren.. Vond het al apart dat er voorheen zo weinig te vinden was over het vervolg..

Strangeland II: Disciple No Longer Happening | Horror Movie, DVD, & Book Reviews, News, Interviews at Dread Central - dreadcentral.com

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2012, 22:27 uur
Tof filmpje. Bizarre killer. Verder wat rommelig, maar dat mag de pret niet drukken. Paar bizarre crimescenes maken dit tot een fijn filmpje.

Kleine 4*