Si Wang Mo Ta (1980)

geregisseerd door
Joseph Velascomet
Bruce Le,
Bolo Yeung en
Chi Ling ChiuWanneer een Kung Fu filmster zijn leven als filmster zat is besluit hij zijn dood in scene te zetten, en wel tijdens het opnemen van een film.
[permalink] geplaatst op 24 juli 2005, 22:06 uurWordt hier niet gewoon dezelfde film als Game of Death bedoelt?
kalashnikovboy
[permalink] geplaatst op 15 februari 2006, 20:24 uurBest vreemd inderdaad, maar als ik van bijde films het plot lees, dan kom ik toch wel uit op een andere film.
Weet iemand meer?
kalashnikovboy
[permalink] geplaatst op 15 februari 2006, 22:05 uuraahaa, dat geeft duidelijkheid aan de zaak.
Bedankt Yulaw16. Het zijn er inderdaad best een hoop.
[permalink] geplaatst op 1 december 2006, 19:45 uurzo belachelijk,ik snap niet dat die acteur zich niet schaamt
1,0
[permalink] geplaatst op 24 augustus 2008, 13:11 uurSchaamteloze Bruceploitationfilm met de altijd tergende Le. Als fan maar vooral ook als filmliefhebber direct overslaan. Slecht.
5,0
[permalink] geplaatst op 17 juni 2010, 21:37 uurGEWELDIGE ACTIE.. heerlijk genoten van de beste film aller tijden in mijn genre
[permalink] geplaatst op 17 juni 2010, 22:13 uurjansma schreef:
GEWELDIGE ACTIE.. heerlijk genoten van de beste film aller tijden in mijn genre
Ben je niet in de war met
dit of
deze?
[permalink] geplaatst op 17 juni 2010, 22:33 uurIk heb de credits even aangepast, want Bruce Lee speelt totaal niet in deze film!
1,0
[permalink] geplaatst op 17 juni 2010, 22:42 uurIndeed. Goed gedaan.
1,5
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2010, 21:15 uurstephan73 schreef:
want Bruce Lee speelt totaal niet in deze film!
wel Bruce Le
maar ik sluit me best aan bij Zinema. Na de dood van Bruce Lee werden er nog meer van dit soort films gemaakt. Was volgens mij zo dat ze Bruce Lee legendarisch wilde maken en dit soort films moesten dat bevestigen

De film is gewoon niet goed. Met de poster lijkt het heel wat maar bij het zien heb je al gelijk spijt en denk je: had ik dit maar links laten liggen. Zonde van je tijd. 1,5.