134.885 gebruikers | 85.681 films | 31.041 regisseurs | 3.507.216 berichten | 4.928.531 stemmen

The Door in the Floor (2004)

Door in the Floor, The (2004)
120 stemmen | gemiddelde 2,96
mijn stem:
6 jaar geweld angstVerenigde Staten
Drama
111 minuten

geregisseerd door Tod Williams
met Jeff Bridges, Kim Basinger en Mimi Rogers

East Hampton, New York. Het verhaal belicht een zomer uit het leven van de beroemde kinderboekenschrijver Ted Cole en zijn mooie vrouw Marion. Hun ooit geweldige huwelijk is nu getekend door tragiek. Marion houdt zich gesloten en Ted heeft allerlei avontuurtjes wat hen ervan weerhoudt de problemen op te lossen. Tot Ted de jongere Eddie aanneemt als zijn persoonlijke assistent en Eddie al snel als een communicatiemiddel fungeert tussen Ted en zijn vrouw.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 augustus 2011, 13:30 uur
Een film met heel sterke momenten.
De reactie van beide mensen op het drama lijkt me zeer plausibel.
Goed geacteerd en soms ook wel gewoon grappig.
Toch een aanrader.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 oktober 2011, 22:40 uur
Donkere, tragische, melodramatische, saaie, enigszins bleke combinatie van een karakterstudie/coming of age verhaal, vol met geheimen en leugens, dat geen eenheid wil vormen, maar die gered wordt door het geweldige spel van Jeff Bridges en Kim Basinger, waar een relatief onervaren Jon Foster niet tegen opgewassen is. De film heeft een paar sterke en intense momenten, echter lijkt geen begin noch een einde te hebben.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Door In The Floor (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 april 2012, 23:41 uur
Mooie film met fantastisch spel. Was met van Bridges.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 mei 2012, 15:25 uur
New England/Hamptons en kunstenaars/schrijvers: een gouden combinatie. Ook direct de reden waarom deze film in mijn visier kwam. En hij maakt het best waar. Wel heel stemmig allemaal, zodat het iets te artificieel aanvoelt. Eenzelfde iets gebeurt ook bij Woody Allen's Interiors (note to self: herkijken!). Maar dessalniettemin mag dit drama er best wezen. Schitterende muziek, een nog mooiere omgeving.