134.883 gebruikers | 85.677 films | 31.041 regisseurs | 3.507.120 berichten | 4.928.364 stemmen

locatie: Films » Bugs (2003) » Info

Sciencefiction
75 minuten

geregisseerd door Joseph Conti
met Antonio Sabato Jr., Angie Everhart en Dean Copkov

Wanneer een zwerm gigantische prehistorische insecten per ongeluk gekweekt worden bij ondergrondse verbouwingen, wordt de mensheid al snel met uitsterven bedreigd. FBI agent Matt Pollack moet de strijd tegen deze insecten aangaan, voordat zij zich kunnen gaan vermenigvuldigen.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 juli 2006, 17:45 uur
Vind moordlustige beesten prachtig om te zien, maar deze? Neppigheid!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 september 2006, 12:20 uur
Lijkt wel Starship Troopers met een low budget. Acteerwerk viel nogal mee, alhoewel de acteur van het personage Reynolds echt wel doet alsof het hem allemaal geen bal kan schelen. Met wat meer budget had en meer variatie in de insecten had die een leuke B-film kunnen worden.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2008, 17:59 uur
Het is eerder een soort 'mimic' vond ik. De special effects zijn hier alleen wat minder;)

Eigenlijk zou ik hoger moeten geven dan 1 ster, omdat ik een paar keer in de lach schoot van de special effects. Maar deze film verdient het niet...

Bagger.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 juli 2008, 12:14 uur
Zag m liggen bij de Ex-Rentals van de lokale videotheek en dacht toen:laat ik m maar meenemen.Dit was echter een van de grootste miskopen die ik ooit gedaan heb.Achterlijk verhaal,lelijke CGI en acteerwerk wat te vergelijken is met GTST.Heb de film wel helemaal afgezien natuurlijk,maar heb ditzelfde verhaal al een paar keer beter zien vertellen (Mimic,The Relic,They nest enz.)

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 februari 2009, 2:36 uur
Mmmmmja, ik verwachtte er weinig van en het was ook niks. Heb toch maar even gepoogd m'n verstand op nul te zetten.
De insecten zien er best debiel uit en zodra uitgelegd is hoe weinig tijd ze voor iets hebben, valt mij op hoe ontzettend traag de personages handelen.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 maart 2009, 15:32 uur
marijnvdzaag schreef:

Ik lees m'n reactie na en merk dat het woord 'ze' nogal onduidelijk is. Ik bedoel gewoon de personages in het verhaal (niet de insecten). Ze moeten dus iets voor elkaar krijgen maar lijken erg weinig moeite te doen, nogal raar en ongeloofwaardig.
Vond het best geinig om te kijken hoor, maar het is dus wel een vrij slechte film :-p

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 oktober 2010, 18:13 uur
Volgens mij is dit ook de reggiseur van Bunny.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 januari 2011, 23:18 uur
Een zoveelste 'killerinsect' verhaal waar meer in had kunnen zitten, maar het tevergeefs is gegaan.

Slechte effects (natuurlijk, met zulke films). Personages waren oppervlakkig en helemaal niet interessant.

Helemaal niks.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 april 2011, 17:46 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Nouja in tegenstelling tot de meeste films van dit soort nog redelijk kijkbaar.

Het is allemaal wel slecht maar ik ben niet in slaap gevallen of heb door lopen spoelen.
De scene met de slachting in de trein was nog best aardig.
Voor de rest zijn het niet de voorspelbare slechte effecten maar vooral het gebrek aan spanning dat de film nekt.